Barion Pixel A 47 éves Sarah Paulson új frizurája sokak szerint lett megosztó – Coloré

A 47 éves Sarah Paulson új frizurája sokak szerint lett megosztó

2022. 08. 20.

Sarah Paulson a legjobb színésznőnek járó díjat nyerte el a Hollywood Critics Association TV Awards díjátadóján, ahol új viseletével is tarolt.

Sarah Paulson elsősorban az AHS sorozatnak köszönheti ismertségét, de a horror antológián túl az utóbbi években számos produkcióban és szerepben alkotott maradandót.

Sarah Pulson
Forrás: Northfoto

Így a díjak sem kerülik el Sarah-t, aki most a Beverly Hills-i Hiltonban rendezett eseményen vehette át a legjobb színésznőnek járó trófeát Linda Tripp megformálásáért. A karaktert az American Crime Story harmadik évadában, az Impeachmentben játszotta Paulson. Az antológia új évadának története a 90-es évekbe kalauzol és a Bill Clinton amerikai elnök elleni impeachment, azaz felelősségre vonási eljárást mutatja be. Ezt a legtöbben a Monica Lewinsky-ügyként ismerik, ami elég nagy botrány volt annak idején.

Sarah Paulsont általában hosszú szőke vagy barna hajjal szoktuk meg, így láthattuk leginkább az American Horror Story évadaiban, a Ratched nővérben vagy épp a Fuss! című szériában is. Az Impeachmentben szinte felismerhetetlen a színésznő, pedig a frizurája nem áll messze a korábbiaktól, ám a maszkmesterek zsenialitásának hála, az arca teljesen olyan lett, mint Linda Trippé.

Sarah Paulson
Forrás: Northfoto

A Lewinsky-ügyben elég megosztó Linda karakterének eljátszása tehát kivívta a kritikusok elismerését, így Paulson átvehette a díját a Hollywood Critics Association TV Awards-on, ahol egy merőben új frizurával és egy nem mindennapi fekete kosztümben sétált fel a színpadra.

Sarah egészen rövid hajat vágatott, melynek színe barna. Hirtelen eszünkbe ötlik róla Sigourney Weaver vagy épp Jamie Lee Curtis is. A színésznőnek szó se róla, jól áll a vágás és az árnyalat is, de azért megoszlanak arról a vélemények és a kommentek, hogy inkább fiatalítja vagy öregíti-e ez a frizura.

A sztár köszönőbeszédében szólt az igazi Monica Lewinsky-hez is, akit Beanie Feldstein alakított a limitált sorozatban: „Köszönet neki a nagylelkűségéért, nyitottságáért és őszinteségéért a története elmesélése során”.

Sarah Paulson egyébként nemrég jelentette be, hogy nem tér vissza az American Horror Story 11. évadába, jelenleg pedig a Dust című horrorfilmet forgatja a Tony-díjas Annaleigh Ashforddal.

Ez is érdekelhet:

Napokon belül debütál az American Horror Stories, meg is érkezett az évad 2. előzetese

Az American Horror Story spinoff sorozatát (az American Horror Stories-t), mely különálló részekből áll, legalább akkora várakozás övezi a rajongók részéről, mint az anyaszériát. Ha szeretnél többet tudni a sorozat következő nagy dobásáról, olvasd el a cikkünket!