Megan Fox vörös frizurával és vakító dekoltázzsal bulizott az Oscar-gála után

2023. 03. 13.

Megan Fox épp kapcsolati válsággal küzd, de ez nem akadályozta meg abban, hogy minden férfi tekintetet magára vonjon a díjkiosztó után.

Megan Fox nemrég arról számolt be, hogy naponta tartanak Zoom párterápiás foglalkozásokat Machine Gun Kelly-vel, mert sajnos feltehetően hűtlenség miatt, némi mosolyszünet állt be a kapcsolatukban. De ez nem lehet indok arra, hogy ne vegyen részt a 2023-as Oscar-díjátadón és az azt követő Vanity Fair-es eseményen.

A Transformers-filmek 36 éves sztárja tényleg elképesztően merész ruhában, káprázatos dekoltázzsal mutatta meg, hogy jelenleg ő az egyik legszebb és legdögösebb hollywoodi sztár. De, ha ez nem lett volna elég, hetek óta először lehetett látni rajta, hogy jól érzi magát, amihez a beverly Hills-i Wallis Annenberg Centerben megrendezett eseménynek is sok köze volt, hiszen számos híres barátjával sikerült összefutnia.

A fekete bársony estélyi ízlésesen feszült tökéletes alakján, dekoltázsát pedig optikailag is növelte a ruha alatti, bőrszínű anyagbetét. Haja egyszerűen omlott vállaira, vörös frizurájával és ezzel az outfittel emlékeztetett némileg az animált bombázóra, Jessica Rabbit-ra. Megan Fox védjegyének számító fekete, hosszú hajától sosem szeretett megválni, ám az elmúlt években rózsaszín, szőke és frufrus verzióval is lehetett látni.

A ruhájához tartozott egy uszályos rész is, amely kicsit Morticia Addams-et idézte meg, de a derék részen egy pillangószárnyra emlékeztető kékes anyag is díszelgett. Részleteiben nézve zavarba ejtő koncepció, összességében mégis bravúros, abszolút az Oscar vörös szőnyegére való ruha.

Sminkje hangsúlyos volt, mégis visszafogott és tökéletesen illett a szetthez. Nyakában egy csodálatos, ezüstösen csillogó, több soros nyakéket is viselt. Az Oscar after party-ján Billie Eilish-sel, valamint Zelie Timothy-val és Tyrese Gibsonnal láthatták a rajongók és a fotósok.

Megan Fox és MKG
Forrás: Northfoto

Már hetek óta mindenki azt találgatja, hogy vajon egy párt alkotnak-e még a rapper Machine Gun Kelly-vel, hiszen Megan Fox egyik pillanatról a másikra törölt mindenki képet és videót, valamint azóta nem is mutatkoztak együtt. Az azonban biztos, hogy a szerelmi csalódás ellenére is igyekszik építeni a karrierjét, valamint fiaival is több időt tölt.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto