Barion Pixel Brian Austin Green támogatja volt feleségét, Megan Fox-ot a Machine Gun Kelly-vel folytatott megcsalási dráma közepette – Coloré

Brian Austin Green támogatja volt feleségét, Megan Fox-ot a Machine Gun Kelly-vel folytatott megcsalási dráma közepette

2023. 03. 11.

Áll a bál az álompár, Megan Fox és a rapper magánéletében, mert bár állítólag még együtt vannak, hűtlenség miatt online párterápián vesznek részt.

Megan Fox színésznő és a zenész Machine Gun Kelly szerelme pár hónappal ezelőtt nem egyszerűen szenvedélyes és boldog volt, de minden lehetséges idejüket együtt töltötték. Ennek ellenére az a szóbeszéd, hogy kapcsolatuk igencsak pengeélen táncol, a zátony pedig, aminek ütköztek, bizony az oly gyakori harmadik személy.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

A Beverly Hills 90210 sztárja, Brian Austin Green 2010-től volt a férje Megannak és született három gyermekük is. A válásuk 2021-ben zárult le, de már 2020-ban szakítottak. Brian sosem szűnt meg szeretni Foxot, de már nem szerelemmel. Ismerőseik szerint, bármi is van, támogatja volt feleségét és mellette áll, hiszen remek anyának tartja. Ettől függetlenül a viszálykodásból kimarad és nem is szól bele kapcsolatába Machine Gun Kelly-vel. Mivel a furcsa és extravagáns zenész jó pótapja a közös gyerekeiknek, így nincs ellene sem, de nem is akar véleményt formálni egy másik kapcsolatról, aminek nem részese.

Megan Fox volt férje, Brian Austin Green
Forrás: Northfoto

Megan Fox-ra jellemző, hogy nem túl kiegyensúlyozottak a párkapcsolatai, bár nem is lehet könnyű a rivaldafényben élni, úgy, hogy választottjai is mind hírességek. Briannel többször is szakítottak, mielőtt összeházasodtak, majd házasságukban is volt egy szünet 2015-ben. Végül együtt maradtak, de 5 évre rá mégis szétmentek. A színésznő és Machine Gun Kelly állítólag most Zoom terápiás üléseken igyekeznek rendezni kapcsolatukat és visszatalálni egymáshoz. Ám, azt még nem tudni, hogy az elmúlt hetekben ez mennyire volt sikeres.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Megan Fox és Brian Austin Green egyébként jelenleg jó viszonyt ápol és bár a szakításuk elején több nézeteltérésük is volt, ma már mindketten örülnek a másik boldogságának és azon vannak, hogy közös gyermekeik a lehető legjobbat kapják mindkettőjük részéről.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto