Barion Pixel Vége? A 36 éves Megan Fox a jelek szerint elvált Machine Gun Kelly-től – Coloré

Vége? A 36 éves Megan Fox a jelek szerint elvált Machine Gun Kelly-től

2023. 02. 16.

A jelek szerint Megan Fox és Machine Gun Kelly kapcsolata valóban véget ért.

Megan Fox pár napja viharos sebességgel törölte a közös képeiket a közösségi oldaláról és vőlegénye legnagyobb riválisát, Eminemet kezdte követni jelzés célzattal. A folyamatos találgatások és kommentek miatt végül inkább felfüggesztette az oldalát, ami szintén elég bizonyíték volt a rajongók számára, hogy a szakításukról pletykáljanak. Bár egyik fél sem erősítette meg ezt az állítást, az biztos, hogy a szerelmesek kapcsolata hullámvölgybe került, ugyanis a zenész legutóbbi fellépésére már nem tartott vele a szépséges színésznő.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Pár nap csend után azonban sikerült lencsevégre kapni a párt, ám nem a kibékülésről készültek fotók, hanem egy kaliforniai házassági tanácsadó irodából kilépve, amint Megan Fox könnyes szemeit törölgeti. Sokak szerint olyannyira menthetetlen lett a kapcsolat a rapper állítólagos hűtlensége miatt, hogy hivatalosan is elváltak egymástól.

Megan és Kelly házassága sosem lett megerősítve ugyan, de a zenész többször is feleségének nevezte a sztárt az interjúiban. Kapcsolatukat pedig nagyon intenzívnek és szenvedélyesnek írták le mindketten, ami a legtöbb ember szerint nem feltétlen a legjobb alapja egy hosszú távú kapcsolatnak. Valószínű ezt mutatta a rapper viselkedése is.

Megan Fox és MKG
Forrás: Northfoto

Megan Fox és Machine Gun Kelly 2020-ban ismerkedtek meg, majd egy közös forgatáson mélyült el a szerelmük, amikor még a színésznő Brian Austin Green felesége volt. Az eljegyzésükre 1 évvel később, 2021-ben került sor, mégpedig egy Banyan-fa alatt.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto