Barion Pixel Megan Fox és 4 évvel fiatalabb vőlegénye közös körömlakk kollekción dolgoznak – Coloré

Megan Fox és 4 évvel fiatalabb vőlegénye közös körömlakk kollekción dolgoznak

2022. 12. 05.

Az egykori színésznő, Megan Fox és a rapperből lett rocker összefogtak, hogy új kollekciót alkossanak az UN/DN LAQR körömlakk sorozathoz.

A különc pár, Megan Fox és Machine Gun Kelly többek között arról ismert, hogy szeretik összehangolni a körmeik színét a vörös szőnyeges rendezvényeken, mint például a Billboard Music Awards 2021 eseményén, amikor fekete-fehér lakkokat viseltek.

Megan Fox és Machine Gun Kelly
Forrás: Northfoto

Machine Gun Kelly (MGK, polgári nevén Eichard Colson Baker) szívesen visel mindenféle színeket körmein, véleménye szerint egy férfi is kifejezheti ezzel a hangulatát, és ha arra gondolunk, hogy még maga Cristiano Ronaldo is lakkozza olykor a lábkörmeit, akkor abszolút lehet ennek piaca. A zenész így tavaly útjára indította uniszex körömlakk-vonalát, és akkor azt nyilatkozta, hogy középiskolás korában kezdett kísérletezni a körömfestéssel, mielőtt a bonyolultabb minták iránt érdeklődött volna.

A pár, aki már túl van az eljegyzésen – ahol állítólag egymás véréből is ittak – most egy közös szettet dobnak piacra, melyben öt különböző árnyalat kapott helyet, mind-mind remek fantázianévvel. Megan Fox kedvence ezek közül a smaragdzöld lakk, amelyet az eljegyzési gyűrűje inspirált. A promóciós képek ebből adnak ízelítőt, amint szerelmét ujjaival körbefonja, de láthatunk MGK ujjain is egy másik, különleges kék árnyalatot.

Erős szexuális energiája van ennek a színnek, ami segít abban, hogy a szívemmel és a legigazabb vágyaimmal összhangban érezzem magam.

– mondta az árnyalatról Megan Fox.

A kollekció már megvásárolható a márka honlapján, az öt árnyalatot tartalmazó szett a Play With Fire Kit névre hallgat, 90 dollár és a következő lakkokat tartalmazza: Past Life, Brutal Honesty, Twin Flame, Deep Breath és Third Eye. A kollekcióhoz jár egy matt fedőlakk is, melynek neve Nothing Matt(er)s.

Megan Fox és Machine Gun Kelly
Forrás: Northfoto

Ha valaki beéri kevesebbel, az egy 3 darabos Big Bang Settet is választhat 56 dollárért, ebben a Past Life, Deep Breath és Brutal Honesty vannak.

Ezek után bárki bátran összehangolhatja körömtrendjét a szerelmével, már ha az hajlandó erre a mutatványra.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto