Barion Pixel Megan Foxnak hála újra divatba jöhet az oldalsó választék – Coloré

Megan Foxnak hála újra divatba jöhet az oldalsó választék

2022. 08. 08.

Erről a frizuráról a Z generáció végleg lemondott 2021-ben, de Megan Fox hatására talán ismét divatba jön a nem mindennapi viselet.

Megan Fox 2 éve folyamatosan divatot teremt, hol az öltözködésével, hol a sminkjével, hol pedig a hajával…

Megan Fox
Forrás: Northfoto

A vitatott milleniumi frizurát felkapták, majd le is írták, és 2021 óta nem igazán láthattuk a trendek között. Pedig az oldalsó választék különleges és egyedi megjelenést ad viselőjének. Megan Fox most úgy gondolta, neki ismét jól fog állni ez a frizura, és ezt meg is mutatja közösségi oldalain.

Megan Fox elég gyakran vált stílust, igazi kaméleonként alkalmazkodik a kihívásokhoz, legyen az egy vörös szőnyeges esemény, a MET gála, vagy épp vőlegénye, Machine Gun Kelly, akinek rózsaszín hajához is gyorsan adaptálódott a Transformers sztárja egy hasonló, pink frizurával. Éppen ezért nem tudni, a meleg barna tónusok, a lágyan omló hajzuhatag és az oldalsó választék meddig lesz majd összhangban a Good Mourning sztárjának hangulatával.

A szemetgyönyörködtető fotót egyébként először Ash K Holm sminkes osztotta meg a TikTokon, mint kulisszák mögötti felvételt Megan legújabb fotózásáról. A frizura készítője a sztárfodrász, Dimitris Giannetos volt, aki nemrég Joey Kinget is hasonló választékkal készítette fel a Bullet Train (Gyilkos járat) premierjére. Úgy tűnik, a megosztó frizuratrend egy második virágkor elé néz.

Megan Fox egyébként elképesztően gyönyörű 36 évesen, háromgyerekes édesanyaként is. Kifogástalan külsejének titka a rendszeresség, a sok pilates és a cukor, illetve gluténmentes étkezés. A színésznő szerelmének köszönhetően újra visszakapaszkodott az A-listás sztárok közé, de azért igyekszik a filmek világában is ismét megverni a lábát. A szépséges sztár olyan alkotásokban volt látható, mint a Transformers filmek első két része, az Ördög bújt beléd, a Hajsza egy gyilkos után, A diktátor és a 40 és annyi.

Megan Fox 5 bőrtökéletesítő tippje

Tény és való, hogy sokat köszönhet a genetikának, de ő maga már többször is elárulta, hogy sokat tesz a szépsége megőrzéséért, amelyekről egy vele készült interjúban bővebben is beszélt. Most pedig itt az ideje, hogy mi is adjunk Megan Fox tippjeinek egy esélyt. Ha szeretnéd tudni a színésznő titkát, olvasd el a cikkünket!

Forrás: elle.com