Barion Pixel Megan Fox 5 bőrtökéletesítő tippje – Coloré

Megan Fox 5 bőrtökéletesítő tippje

2022. 04. 25.

Megan Fox két éve került újra a figyelem középpontjába, amit akkor elsősorban új kapcsolatának köszönhetett, ma viszont már megújult külsejének is…

Nincs olyan nő, aki ne irigyelné Megan Fox szépségét és vonzerejét. Ő napjaink egyik legnépszerűbb hollywoodi híressége, akinek ragyogó bőre, tökéletes sminkje és hibátlan alakja mindenkit rabul ejt.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Tény és való, hogy sokat köszönhet a genetikának, de ő maga már többször is elárulta, hogy sokat tesz a szépsége megőrzéséért, amelyekről egy vele készült interjúban bővebben is beszélt. Most pedig itt az ideje, hogy mi is adjunk Megan Fox tippjeinek egy esélyt.

Hisz a „kevesebb több” elvében:

Megan Fox szépség egyik legnagyobb titka, hogy pont annyira sminkeli magát, amivel a hatás természetes és üde marad. Sőt, mit több, alapozó helyett inkább a hidratálókrémeket és a tisztítást szokta választani. A hétköznapokra pedig színezett hidratálót tesz fel, amely egységesebb és frissebb hatást ad a bőrnek.

Fürdő helyett zuhany:

Nem szereti órákig áztatni magát, ezért reggelente egy frissítő zuhannyal kezdi a napját, ezt követően pedig hidegen sajtolt szőlőmagolajjal hidratálja a bőrét. Igazi csodaszer a bőr számára, hiszen tele van A-, B-, C-, E- és F-vitaminnal. Természetes formájában használva pillanatok alatt beissza a bőrünk.

Egy lépést sem tesz fényvédő nélkül:

Megan azon ritka emberek közé tartozik, akik kicsit sem szeretik a fényvédő krémet. Ettől függetlenül már a tavaszi hónapokban igyekszik védeni a bőrét a Nap káros sugaraitól. A La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 High Protection Fluide Extreme fényvédő szerencsére nem irritálja az arcbőrét és könnyen beszívódik, ezért a smink alá tökéletes választás.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Szemkörnyék ápolása:

Megan nemcsak reggel és este, hanem napközben is többször hidratálja a szemkörnyékét, hogy minél tovább maradjon sima és feszes. Erre a területre csak és kizárólag C-vitamin tartalmú szérumot használ, amelynek hatóanyagi mélyen fejtik ki hatásukat.

Oxigén arckezelés minden héten:

Megan szerint az oxigénes arckezelés is sokat segít bőrének fiatalon tartásában. Mivel kevés ideje jut az arcmaszkok használatára, ezért hetente egyszer meglátogatja kedvenc kozmetikusát, aki a kezeléssel pótolja a bőr számára fontos hatóanyagokat.

Forrás: stylesatlife.com