Barion Pixel Megan Fox meglepő ajándékot küldött volt férjének – Coloré

Megan Fox meglepő ajándékot küldött volt férjének

2022. 07. 10.

Úgy tűnik, mostanában minden rendben van Megan Fox és Brian Austin Green között. Ezt bizonyítja a színésznő legutóbbi gesztusa is.

Megan Fox és Brian Austin Green tizenegy évig voltak együtt, végül a koronavírus-járvány kitörése után pár hónappal hivatalosan is elváltak útjaik. Fox nem sokra rá pedig már Machine Gun Kelly oldalán volt látható, akivel azóta már el is jegyezték egymást.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Természetesen idő közben Megan Fox volt férjére, Brianra is rátalált a szerelem, méghozzá az amerikai Dancing with the Stars műsora alatt, amelynek forgatásain ismerte meg Sharna Burgess-t. A színész és a profi táncos kedvese gyorsan összeköltöztek és Megan fiai is nagyon megszerették, így nem is volt kérdés, hogy egyszer sajátot is vállaljanak.

A múlt hónap végén a 48 éves színésznek és barátnőjének megszületett a kisfia, akinek a Zane nevet adták. A hír persze Meganhoz is eljutott, aki 3 évvel a válásuk után úgy döntött, hogy ideje egy kedves gesztus tennie, ha már saját gyermekei elsősorban volt férjével és annak új párjával vannak. A szépséges 36 éves sztár egy fehér virágcsokrot küldött nekik, amelyre a következőt írta:

„Gratulálunk Briannek és Sharnának!”

Tehát nemcsak ő, hanem vőlegénye is sok boldogságot és egészséget kívánt a kis jövevénynek, valamint a párnak is, ami azt mutatja, hogy a viharos válás és a még viharosabb egymásnak küldött posztok után végre szent a béke az egykori sztárpár között.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Megan Fox-nak és Brian Austin Greennek egyébként három közös fiúgyermeke született: Noah (9), Bodhi (7), és Journey (5). Briannak Megan Fox előtti kapcsolatából is született egy fia, Kassius, aki már 20 éves múlt.

Ez is érdekelhet:

Megan Fox ruhája

Megan Fox nemcsak a házasságát hagyta maga mögött a coviddal, hanem öltözködési stílusát is, amely finom és előkelő külsejét is nagyban meghatározta. Új szerelme oldalán azonban úgy döntött ideje egy kicsit nyitni más trendek felé is, így először a színek, majd az anyagok terén is egyre több mindent kezdett megengedni magának a viseletét illetően. Ha szeretnéd tudni, milyen dögös szettben lehetett látni, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com