Megan Fox piros latex ruhája a nyár legvadabb darabja

Megan Fox az elmúlt két év talán legnagyobb stílusváltója lett, hiszen visszafogott eleganciáját, merész dominára cserélte.

Megan Fox nemcsak a házasságát hagyta maga mögött a coviddal, hanem öltözködési stílusát is, amely finom és előkelő külsejét is nagyban meghatározta.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

Új szerelme oldalán azonban úgy döntött ideje egy kicsit nyitni más trendek felé is, így először a színek, majd az anyagok terén is egyre több mindent kezdett megengedni magának a viseletét illetően. Idén már számos díjátadón megmutatta, hogy van érzéke az extravagáns darabok kiválogatásához. Gondoljunk csak a MET-gálán viselt vörös estélyijére vagy az MTV EMA gálájára választott átlátszó ruhájára.

Pár napja a 2022-es Tribeca Filmfesztiválon is tiszteletét tette vőlegényével, méghozzá annak Taurus, vagyis a Bika című filmjének premierjén, amely a New York-i SVA Színházban volt megtartva.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

A Taurus egy félig önéletrajzi alkotás, amely a zenész életére és tapasztalataira épül, így duplán büszke lehetett a színésznő Machine Gun Kelly-re. Ettől függetlenül mindenki Megan Fox ruhájával volt elfoglalva, aki egy Sportmax darabot választott a nagy napra.

Ám, nem a márkája, hanem tűzpiros, latex hatása miatt került a figyelem középpontjába. A színésznőnek lassan védjegyévé válik ez a stílus, amit egyszerre lehet vadnak és látványosnak is mondani, hiszen a hollywoodi hírességek közül senki sem mer, így és ilyen formában nyúlni ezekhez a szettekhez.

Megan Fox mindenesetre az est egyik legszebbje volt, akinek hosszú, ébenfekete haját és visszafogott sminkjét is kiemelte az emlékezetes ruha.

Ez is érdekelhet:

Megan Fox 5 bőrtökéletesítő tippje

Nincs olyan nő, aki ne irigyelné Megan Fox szépségét és vonzerejét. Ő napjaink egyik legnépszerűbb hollywoodi híressége, akinek ragyogó bőre, tökéletes sminkje és hibátlan alakja mindenkit rabul ejt. Tény és való, hogy sokat köszönhet a genetikának, de ő maga már többször is elárulta, hogy sokat tesz a szépsége megőrzéséért. Ha szeretnéd tudni, mely dolgokat tartja be mindennap, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Jessica Chastain ingyen játszotta el Donald Trump nővérét az Armageddon Time-ban