Barion Pixel Lily Collins divatot teremtett új frizurájával – ez lenne 2023 legsikkesebb fazonja – Coloré

Lily Collins divatot teremtett új frizurájával – ez lenne 2023 legsikkesebb fazonja

2023. 03. 06.

Lily Collins profi a frufru viselésében: az Emily párizsban forgatásán Birkin frufrut viselt, a való életben pedig mikro Hepburn oldalsó frufrut. Most ismét újított a fazonján, mégpedig a medúza hajjal.

A 33 éves Lily Collins fodrásza, Gregory Russell nemrég megosztott egy fotót a színésznőről, aki nude sminkben, rózsás ajkakkal és igéző szempilláival, egy tavaszra hangoló felsőt visel. A ruha magas nyakkivágással, puffasztott vállrészekkel és retro virágmintával igazán bájossá teszi a sztár megjelenését.

A sminkjét pedig Fiona Stiles-nak köszönheti. Az öltözék és a smink passzol Collins francia lányok által ihletett stílusához. Ami azonban még szembetűnőbb Phil Collins lányának külsején, az a zseniális medúza frizura.

Lily Collins világosbarna hajában úgy tűnik, hogy kevés réteg van, meglehetősen tompa végekkel, amelyek egészen a mellkasa fölé érnek. A képen Birkin frufruval viseli ikonikus szemöldökét – de ahelyett, hogy lágy rétegekbe keveredne vagy hosszú hajával kontrasztot képezne, frufruját két arccsontig érő átmenet szegélyezi, ami „puha medúza” hatást kelt.

A medúza hajvágás egy avantgárd, divatos megjelenés, amelynek célja, hogy megragadja a figyelmet.

– mondta korábban Sarah Cunningham, az Uplift Haus Hair Studio tulajdonosa és stylistja. A medúza haj egyesíti a bob és a hosszabb frizurákat, általában elegáns és ultramodern stílust hozva létre, amely japán hagyományokra tekint vissza és néhány bátor híresség (Lily Collins) már kipróbálta, köztük Nicole Kidman a Perfect Magazine fotózásán.

Néhány finom hullám beiktatásával és a puha Birkin frufru kombinációval Gregory Russell lágyabbá tudta tenni a drámai frizurát – amelyet általában rendkívül elegánsan viselnek – bizonyítva, hogy a medúza haj a mindennapokban is érdemes hordani.

Medúza hajvágás
Forrása: Shutterstock

Ha tehát tavaszi megújulásban gondolkodunk és szeretnénk követni a trendeket, ez a tökéletes választás 2023-ban!

Forrás: byrdie.com
Borítókép forrása: Northfoto