Barion Pixel Lily Collins bántalmazó párjáról mesélt – Coloré

Lily Collins bántalmazó párjáról mesélt

2023. 02. 10.

Lily Collins 2021 óta boldog házasságban él Charlie McDowell amerikai rendezővel. Ám, a színésznő most elárulta, szerelmi élete nem volt mindig ilyen harmonikus.

Lily Collins fiatal, gyönyörű és sikeres színésznő. Rengeteg remek alakítást tudhat maga mögött, a legtöbbeknek talán az Emily Párizsban Netflix-sorozatból lehet ismerős. Legutóbbi interjújában egy korábbi mérgező kapcsolatáról nyílt meg, amiben volt párja lekicsinyelte és kurvának nevezte.

Volt egy romantikus kapcsolatom, ami mérgező, verbális és érzelmi bántalmazás volt, és nagyon kicsinek éreztem magam miatta

– osztotta meg a 33 éves színésznő a We Can Do Hard Things podcast szerdai epizódjában.

Lily Collinst az exe többször is megalázta szóban. Ez annyira megviselte az önbecsülését, hogy a színésznő egyre jobban visszahúzódott. Egy bizonyos ponton még a teste is reagált a pszichológiai bántalmazásra.

Kis Lily-nek hívott… és szörnyű szavakat használt rám azzal kapcsolatban, hogy mit viseltem, kurvának nevezett, és hasonlók […] Olyan voltam, amilyennek ő akart. Azt mondtam, amit hallani akart, és úgy öltöztem, ahogy neki tetszett. A mindene volt az irányítás

– folytatta a színésznő.

Eléggé elhallgattam, kényelmesen éreztem magam a csendben, és úgy gondoltam, hogy kicsinek kell mutatnom magam, hogy szuper biztonságban legyek.

Lily Collins
Kép forrása: Northfoto

Lily Collinsnak pszichológiai segítségre volt szüksége

Annak ellenére, hogy rosszul bántak vele, Lily Collins sokáig nem tudott kiszabadulni az egészségtelen párkapcsolatból. Arra a kérdésre, hogy miért, így válaszolt:

Vonzott az a tény, hogy annyi ember közül engem választott.

De végül sikerült lépnie, otthagyta a partnerét – terápia segítségével. Az akkori emlékek azonban még mindig felkavarják. 

Gyakran csak egy ezredmásodperc, vagy még ennél is rövidebb, egy zsigeri érzés, a szívem dobogni kezd, és hirtelen visszakerülök abba a pillanatba, amikor ezt mondta nekem tíz évvel ezelőtt.

Hozzátette, hogy jelenlegi férje sokat segít neki ezekben a pillanatokban. Charlie McDowellel 2021-ben házasodtak össze, a kapcsolatukat pedig egészségesnek nevezte a színésznő.

Nagyon nyitottak vagyunk egymással. A kommunikáció fontos a számunkra.

Étkezési zavart okozott nála a toxikus kapcsolat

Lily Collins már többször mesélt arról, hogy korábban étkezési zavarral küzdött. Most kiderült az oka is, a mérgező kapcsolatában alakult ki a betegsége is.

Amikor a préda fenyegetve érzi magát, a lehető legkisebbre húzza össze magát, akár nem is eszik, hogy a lehető legkevésbé szaftosnak és csábítónak tűnjön, így érzik magukat biztonságban

– magyarázta Lily Collins.

A színésznő nem nevezte meg, hogy melyik korábbi párjáról van szó, de több híres színésszel is kapcsolatban volt, köztük Taylor Lautnerrel, Zac Efronnal, Chris Evansszal és Nick Jonasszal.

Szerencsére, azt is hozzátette, hogy jelenleg boldogabb nem is lehetne:

Most az életemben, hogy van egy csodálatos és támogató férjem.

Lily Collins
Lily Collins és a férje, Charlie Mcdowell / Kép forrása: Northfoto

Forrás: Page Six, Das Erste

Borítókép forrása: Northfoto