Elkelt! Lily Collins lenyűgöző, rusztikus ceremónián ment férjhez – KÉPEK

2021. 09. 08.

Az Emily Párizsban szépséges színésznője és író-rendező vőlegénye a hétvégén örök hűséget fogadtak egymásnak.

A szemünk láttára cseperedett fel Phil Collins lánya, és lett belőle kedvelt és elismert színésznő. Lily olyan filmekkel vált ismertté, mint az Árnyvadászok, a Tükröm, tükröm és az Emily Párizsban Netflixes sorozat, amely a tavalyi év egyik legnagyobb kedvence volt.

Masterpiece's 'les Miserables' Photo Call
Forrás: northfoto.com

A 32 éves bájos tehetség szeptember 4-én ment hozzá vőlegényéhez, Charlie McDowellhez, amiről természetesen posztoltak is a közösségi médiában. A fiatalok két éve ismerik egymást és egy éve volt az eljegyzésük. A nagy napon klasszikus vonalat követtek az esküvői megjelenésükben. Úgy festettek, mint egy tündérmese szereplői: Lily hófehér csipkés Ralph Lauren ruhában és a hozzáillő csipkés palástban, míg Charlie egy elegáns sötét öltönyben volt a Coloradóban tartott ceremónián.

A színésznő a következő szavakkal köszöntötte férjét, és jelentette be a különleges eseményt rajongói számára: „Sosem akartam volna másé lenni, csak és kizárólag a tiéd, és most a feleséged lehetek. 2021 szeptember 4-én hivatalosan is egymáséi lettünk, örökre. Mindennél jobban szeretlek. Ami mesének indult, az most már örökké a valóság számomra. Nem tudom leírni, milyen földöntúli élmény volt az előző hétvége, de kezdetnek megteszi, hogy szinte mágikus.”

A férj ennél kicsit rövidebben osztotta meg a jó hírt Instagramján: „Feleségül vettem a legbőkezűbb, legmegfontoltabb, és leggyönyörűbb embert, akit valaha ismertem. Szeretlek, Lily Collins!”

Gratulálunk az ifjú párnak!

Forrás: papermagazine.com