Barion Pixel A 43 éves Evangeline Lilly, a Hangya és Darázs sztárja elképesztő változáson ment keresztül – Ilyen az új külseje – Coloré

A 43 éves Evangeline Lilly, a Hangya és Darázs sztárja elképesztő változáson ment keresztül – Ilyen az új külseje

2023. 02. 18.

A 43 éves színésznő, Evangeline Lilly frizurája a kommentelők szerint nem éppen előnyös számára, az outfitje azonban kifogástalan, ahogy alakja is.

Evangeline Lilly hosszú barna, hullámos fürtökkel bájolta el a férfi nézőket, amikor egy csapásra ismertté vált a Lost című sorozatban, 2004-ben. Ezután a Marvel univerzumába kapott különleges helyet, ő alakíthatta a Hangya (Paul Rudd) szerelmét. Evangeline a minap a Virgin Radio londoni stúdiójában tűnt fel, hiszen részt vett Chris Evans Breakfast Show-jában.

A csinos színésznő élénksárga maxiruhában hívta fel magára a figyelmet, melyhez téglabarna velúr cipőt húzott, jó magas sarokkal. Izgalmas, lágyan omló sárga Alberta Ferretti ruhájára sötét khaki kabátot húzott a hideg ellen, és egy pár vaskos ezüst fülbevalót is viselt.

Evangeline Lilly
Forrás: Northfoto

Ami miatt azonban a kommentelők közül páran Csőrikének nevezték, az a rendkívül rövid, szőkés-őszes frizurája, ami tényleg nem éppen fiatalos a számára. A reggeli beszélgetés apropója a Hangya és Darázs Marvel film új epizódja, a Kavtumánia, melyben Evangeline Lilly színésztársa Kathryn Newton. A 26 éves sztárt többek között a Freaky és a Pokémon filmekből ismerhetjük, illetve a Society (A társadalom) című dráma sorozatból. A további szereplők között pedig ott van a legendás Michelle Pfeiffer és Bill Murray is.

Az elemzők szerint a most debütáló harmadik Hangya film minden eddiginél nagyobbat fog szólni és rekord bevételre (280 millió dollár) számítanak világszerte, ami azért nagy dolog, lévén, hogy a covid óta visszaesett a mozizási kedv, és a streaming szolgáltatók otthon tartják a népet.

Evangeline Lilly
Forrás: Northfoto

A Hangya és Darázs új része február 15-én startolt el Amerikában, Franciaországban, Koreában, Németországban, Olaszországban és Kínában is, ahol korábban jó időre bojkottálták a Marvel filmjeit. Hamarosan persze a hazai mozikban is megnézhetjük Paul Rudd és Evangeline Lilly újabb romantikus-akció jeleneteit, de a kritikusok szerint, akik már látták a filmet, a mozi alulmúlja a várakozást. Nos, ezt majd mindenki eldöntheti maga, ha megnézte a filmet, addig is íme az előzetes.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto