Ő lenne 2021 legszexisebb sztárpasija? Az eredmény mindenkit meglepett

Paul Rudd maga is meglepődött, hogy a People magazin 2021-es választása alapján ő a bolygó legszexibb hímje ebben az évben.

A People magazin minden évben megszavaztatja az olvasóival világszerte, hogy kit tartanak a legszexisebb férfinak.

2007 Knocked Up Movie Set
Forrás: Northfoto

Természetesen vannak jelöltek, akik közül választani lehet. A korábbi években olyan sztárok végeztek a dobogón, mint Michael B. Jordan, Idris Elba, John Legend, Blake Shelton vagy épp David Beckham. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozhatott 2021-ben a Marvel filmek Hangyája, azaz Paul Rudd, aki idén a Sexiest Man Alive cím birtokosa lett.

A címlapinterjúban a színész elárulta, hogy nemcsak ő, de még felesége is meglepődött egy kicsit az eredményen. Aztán persze biztosította róla, hogy egyetért vele. Bár Paul nagyon örül a dolognak, azért kicsit szkeptikus önmagával kapcsolatban, amit el is viccelt nyilatkozatában: “Remélem akkor most már el fognak hívni engem is ezekre a nagyon szexi vacsorákra, ahol majd ott ülök Brad Pitt és George Clooney mellett. Biztosan megváltozik innentől az életem. Szerintem többet fogok jachtokon időzni, elmélkedni a szűrt fényben, hogy minél titokzatosabbá váljak” – viccelődött.

A színész a cím elnyerésével Chris Evanst taszította le a dobogó legfelső fokáról, ugyanis mindenki őt várta az első helyre.

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sikeres nők hét szokása