Brad Pitt nem adja fel – újfent Angelina Jolie ellen ment

2021. 09. 02.

Brad Pittnél úgy néz ki betelt a pohár, ugyanis a legfrissebb hírek szerint nem nyugszik bele, hogy Angelina nyert…

A színész indítványt nyújtott be, mégpedig az ügyben eljárt bíró elbocsátása ellen, akit az ő és Angelina Jolie gyerekfelügyeleti jogi csatájának elbírálására jelöltek ki.

92nd Academy Awards Press Room
Forrás: northfoto.com

Az érvényben lévő ítéletet szerint az 57 éves színész közös felügyeletet kapott és több időt tölthetett a gyermekeivel. Az ügyben eljárt John Ouderkirk bíró akkor azt nyilatkozta, hogy „Jolie vallomása több pontban sem volt hiteles, és a felek között fennálló gyermekfelügyeleti rendet Pitt úr kérésére módosítani kell, a gyermekek érdekében.”

Ezt azonban Angelina megfellebbezte – most pedig kiderült, hogy meg is nyerte –, mondván: a bíró több igen lényeges bizonyítékot sem vett figyelembe, és azt sem engedélyezte, hogy a gyerekek tanúvallomást tegyenek az apjuk ellen. Angelina jogi csapata azzal érvelt, hogy a bíró elfogult lehetett az ítéleteiben, mert nem hozta nyilvánosságra a részvételét azokban a folyamatos vagy új ügyekben, amelyek felügyeletére Brad jogi csapata bérelte fel.

Pitt azonban nem hajlandó ebbe belenyugodni, holott már több jel is mutatott rá, hogy kezd belefáradni az évek óta dúló háborúba. Hogy pontosan mi fog most történni, nem tudni, de az biztos, hogy sokak szerint ennek elsősorban a gyerekek isszák meg a levét, hiszen ezeknek az éveiknek az önfeledt játékról és boldogságról kéne szólniuk.

Forrás: people.com