Barion Pixel Angelina Jolie megint legyőzte Jennifer Anistont – Coloré

Angelina Jolie megint legyőzte Jennifer Anistont

2021. 08. 24.

A szépséges Angelina Jolie előző hét pénteken debütált az Instagramon, ami, mondanunk sem kell, órási követési cunamit indított el.

Az Oscar-díjas sztár minden túlzás nélkül rekorder lett, már ami a hipergyorsaságot illeti, ugyanis Jolie kevesebb, mint három óra alatt szerzett 2,1 milliós követőtábort az Instagramon.

Maleficent: Mistress Of Evil European Premiere London
Forrás: northfoto.con

A 46 éves Angelina ezzel nemcsak a világ által felcímkézett riválisát, Jennifer Anistont győzte le, hanem a második helyen tanyázó David Attenborought is, aki 4 óra 44 perces idővel volt ezüstérmes, valamint Rupert Grintet is, aki 4 óra és 1 perces idővel büszkélkedhet.

Az elmúlt napokban – vagyis a hétvége alatt – több , mint 7 millió ember követte be, holott más hírességekkel ellentétben ő nem a mindennapjait, hanem az afgán nők hangját szeretné hallatni. Első posztja ehhez kapcsolódóan egy afgán lány levele, aki az életét félti a tálibok által elfoglalt közép-ázsiai országban. Második posztjában pedig arról számol be, hogy jelenleg hányan menekülnek a tálibok elől.

Az biztos, hogy a színésznő sosem tartozott a magamutogató sztárok közé, így kevés esély van rá, hogy a gyermekeiről vagy a magánéletéről posztoljon, de abban sokan biztosak, hogy a november 5-én bemutatásra kerülő Örökkévalók kapcsán jócskán lesz egy-két meglepetés a tarsolyában.

Forrás: justjared.com