Barion Pixel Jennifer Aniston fodrásza 20 év után végre felfedte a színésznő tökéletesre szárított hajának titkát – Coloré

Jennifer Aniston fodrásza 20 év után végre felfedte a színésznő tökéletesre szárított hajának titkát

2022. 09. 05.

A színésznő legelőször a Jóbarátok című sorozat kapcsán vált igazi „hajikonná” (frizuráját azóta is csak „Rachel-hajként” emlegetik). Ugyan sokat változott, hajzuhatagának varázsa máig kitart, köszönhetően a fodrásza, Chris McMillan áldozatos munkájának, aki nemrég megosztotta a rajongókkal, mi a titka Jennifer Aniston tökéletesre szárított frizurájának.

Jennifer Aniston és Chris McMillan: egy gyümölcsöző kapcsolat

Chris McMillan „kreatívan” The Salonra keresztelt fodrászata a Los Angeles-i felső tízezer egyik epicentruma. McMillan nem kispályás, hiszen a festés, vágás és szárítás mellett megadja a klienseinek azt, amire leginkább vágynak, mégpedig a zavartalan nyugalmat, mindezt persze csúcskategóriás légkörben. Weboldaluk szerint a szalon szakmailag elismert fodrászai színes ügyfélkört tartanak fent, így például zenészek, sportolók és persze színészek is a vendégportfólió részét képezik. (McMillan készítette többek között Miley Cyrus rövid haját, amellyel a színésznő kilépett a modernkori „Disney-hercegnő skatulyából.)

Nem véletlen, hogy a hajára egyébként igen kényes Jennifer Aniston is már évek óta a mesterfodrász vendégei közé tartozik. McMillannek és kollégájának, Amber Vallettának köszönhető például az ikonikus „Rachel-haj” (amely egyébként a sequel tavalyi, huszadik évfordulója kapcsán újra divatba jött), de Aniston jelenlegi, egyenesre szárított haja is McMillan munkáját dicséri, míg aranysárga hajszínéért Michael Canalé a felelős. 

A két férfi segíti a sztárt abban, hogy folyamatosan up-to-date maradjon a stílusa, okosan megőrizve persze Aniston „szomszéd lány” imidzsét, amely napjainkig nagy érdeklődésnek örvend. Chris McMillan nemrég a saját közösségimédia-felületén tett közzé egy képet, amelyen épp a sztár frizuráját fejezi be, s ezzel együtt megosztotta a rajongókkal Aniston egyenesre szárított hajának titkát. 

1. Válasszuk szét a haj rétegeit

„Általában másfél rétegnyi hajat szárítok egyszerre, s mindig a tarkótól kifelé haladok a törülközőszáraz, frissen mosott hajjal” 

– írja Instagram felületén a fodrász. McMillan külön kiemelte, hogy ilyenkor általában nem használ egyéb terméket, ugyanakkor, – ha Jennifer haja túl gyorsan szárad – gyakran újra benedvesíti a szárítás előtt álló szakaszokat. 

Jennifer Aniston, haj
Jennifer Aniston már évek óta a mesterfodrász, Chris McMillan törzsvendégeKép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

2. Használjunk hajszárító-fejet, hogy egy helyre koncentráljuk a hőt

McMillan szerint az Ibiza Hair kerek keféi mindig ugyanazt a tökéletes eredményt produkálják, így azt tanácsolja, hogy ha nem is ezekkel a fésűkkel, de hasonlókkal dolgozzuk meg az egyes szakaszokat, miközben ügyelünk arra, hogy a hajszárító fúvókája mindig lefelé álljon, ezzel biztosítva az egyenes végeket. 

3. Ügyeljünk a tőemelésre

Mivel Jennifer Aniston haja vékony szálú, a fodrász szerint fontos, hogy növelje a hajtövek volumenét, emellett érdemes odafigyelni arra, hogy azok tökéletesen szárazak legyenek, így lesz Jennifer haja természetes, mégis dús hatású. 

Persze nemcsak a haja, hanem Jennifer Aniston fiatalos külsejének a titka is lázban tartja a világot, hiszen húszéveseket megszégyenítő, bomba testtel rendelkezik. Egy nemrég vele készült interjúban megosztotta a rajongókkal, mely trükkökkel tartja fitten és fiatalon a testét. Szerencsére nem hazudtolta meg önmagát, hiszen feszes bőre és tökéletes alakja nem a méregdrága kezeléseknek, hanem a kemény munkának és önfegyelemnek köszönhető.

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix