Barion Pixel Íme Jennifer Aniston 8 tanácsa, hogyan maradjunk örök fiatalok – Coloré

Íme Jennifer Aniston 8 tanácsa, hogyan maradjunk örök fiatalok

2022. 03. 11.

Jennifer Aniston már elmúlt 53 éves, mégis az egyik legszebb és legkedveltebb színésznők egyike a mai napig.

Jennifer Aniston fiatalságának titka máig lázban tartja a világot, hiszen 50 felett is gyönyörű, feszes és húszéveseket megszégyenítő külsővel rendelkezik.

Jennifer Aniston
Forrás: Northfoto

Ezért is merül fel a kérdés sok mindenkiben, hogy vajon valami titkos szérum az oka, hogy semmit sem öregszik vagy esetleg a legjobb plasztikai sebészekhez tér be, amikor senki sem látja? Nos, egy nemrég készült interjúban végre megosztotta a nagy titkot, ami valóban hatásosnak bizonyulhat, ha betartjuk.

A legtöbb szkeptikus szerint a sztároknak könnyű, hiszen nem kell mindennap dolgozniuk és rengeteg idejük van saját magukra. Jennifer Aniston ezt megcáfolta, hiszen még mindig teljes munkaidőben dolgozik a karrierjén és olyan nagy cégeket vezet, mint a LolaVie Haircare. Egyszerűen csak figyel rá, hogy az élete minden pontja egyensúlyban legyen egymással, amihez egy külön bevált módszere is van:

Kezd a napot meleg citromos vízzel!

A citromos meleg víz beindítja az anyagcserét és segít, hogy gyorsabban távozzanak a méreganyagok a testből.

Egyél fehérjét reggelire!

A finomított pékáruk helyett együnk inkább tojást és zabpelyhet. Ezek mind-mind olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek egész nap segítenek minket energikusan tartani.

Eddz minden nap, de tedd változatossá!

Akár 10 percünk, akár egy óránk van, mindenképp szánjunk időt a testünk megmozgatására. Ezzel is támogatjuk az emésztést és az izmaink feszesen tartását.

Kardióórák a lépcsőn

A konditerem helyett néha érdemes kimenni a szabadba és taposógép helyett lépcsőzni egyet.

Szánj időt a meditációra

Jennifer minden este meditációval zárja a napot, értékeli és átgondolja mit és hogyan tett. Véleménye szerint így könnyebben tud elengedni és lezárni dolgokat.

Ülj nyugodtan jóga vagy írás után

Hihetetlen, de pár perc nyugodt ülésnek is megvan a maga jótékony hatása. Például az, hogy önmagunkra összpontosítunk.

Győzd le a stresszt mosogatással és az otthonod rendezgetésével

Jen szerint a stressz legyőzésének egyik legjobb módja, ha azt az otthonunkon „töltjük ki”. Tehát kezdjünk mosogatni, teregetni, pakolni, szelektálni. Tényleg hatásos!

Ne felejtsük el a bőrápolást!

Mindig van szabad tíz perce egy nőnek egy gyors arcpakolásra, tisztításra. A bőrünk meg fogja hálálni.

Jennifer Aniston tehát nem a csodának, hanem ezeknek a saját maga által írt szabályoknak köszönheti, hogy még mindig csodásan néz ki. Bár már egy ideje szingli, ő ezt egy kicsit sem bánja, hiszen vele van három kutyusa: Clyde, Sophie és Lord, akiket legújabb filmje, a Gyagyás gyilkosság 2. részének forgatására is magával vitt.

Forrás: dailymail.com