Lehullt a lepel Jennifer Aniston szépségápolási titkairól

2021. 09. 28.

Nem véletlen, hogy a z 50 feletti színésznő eszméletlen gyönyörű és üde a mai napig.

Jennifer Aniston azok táborát erősíti, akikről nehéz elhinnünk a valós korát, hiszen jó pár évet letagadhatnának. A Jóbarátok sztárja alig változott valamit karrierje kezdete óta, és mindenki szeretné tudni fiatalos külsejének titkát.

Fourth Annual 'instyle Awards'
Forrás: Northfoto

A sztár természetesen mind életmódjával, mind napi rutinjával és szépségápolási szokásaival elősegíti, hogy ne fogjon rajta az idő. Jennifer például a reggeli a kávét egy pohár zellerlére cserélte, az arcát hideg vízzel locsolgatja és infravörös fényterápiás gyakorlatokkal javítja a kollagéntermelését.

De ez csak a kezdet, nézzük részletesebben!

1. Az étrend és a mozgás mellett Jen minden apró részletre odafigyel. A napjait jeges vízzel indítja, saját állítása szerint ezt Joan Crawfordtól tanulta. És persze nem meginni kell a vizet, hanem 25-ször átfröcskölni vele az arcunkat, mert ettől ébred fel a bőr.

2. Barátnőjétől, Courteney Coxtól jött az infravörös szauna ötlete, mert a Jóbarátok Monicájának ebből volt egy hordozható változata, amelyet Jennifer többször is kipróbált. Az infrafény terápia javítja a bőr kollagéntermelését, serkenti a mikrokeringést, megszünteti a gyulladásokat és jobb hangulatot eredményez.

3. A bőrápolási rutinjának része a minimál smink, nem terheli túl az arcbőrét. Egy kis szempillaspirál, rúzs és némi pirosító kerül a bőrére. Az arcápolásban is az egyszerűségre esküszik, nem radírozgatja bőrét, és csak natúr ápolókat, krémeket használ.

3. Haját nem teszi ki erős hőhatásnak, figyel arra, hogy a lehető legtöbbször simán, a levegőn száradjon meg, miután jól áttörölte, és hetente egyszer Olaplex hajmaszkot alkalmaz.

4. Egy nap öngondoskodás. Jen a vasárnapot szánja arra, hogy teljesen feltöltődjön. Ilyenkor meditál vagy jógázik, csak egészséges ételeket fogyaszt, a kedvenc időtöltéseinek áldoz, wellnessbe megy és edz is egy kicsit.

5. Reggeli italként a zellerlére esküszik, ami tele van energizáló vitaminokkal és nyomelemekkel.

Forrás: elle.com