Barion Pixel Fonott, konty vagy hullámos? Esküvői hajtrend inspirációk – Coloré

Fonott, konty vagy hullámos? Esküvői hajtrend inspirációk

2021. 06. 09.

Gyűrűk kiválasztva, ruha méretre igazítva, hely lefoglalva, menü lebeszélve. Az utolsó nagy döntések egyike olyan, mint egy matematikai egyenlet: a ruhához igazítva érdemes eldönteni, milyen hajkoronával járulj az oltár elé.

Mindenképp érdemes olyan megoldást választani, ami időtlen, hiszen tíz-húsz év múlva valószínűleg teljesen más lesz a divat. Ami kiváló döntésnek tűnik most, lehet, hogy később katasztrófálisnak bizonyul.

Érdemes friss, egyszerű praktikákhoz nyúlni, a fényképeken sem mutat jól a “nagyon megcsinált” frizura, hiszen mesterkélt hatást kelt. A hajad, akárcsak a ruhád, tükrözze a saját egyéniségedet! 

Fontos, hogy a nagy napon érezd jól magad a bőrödben. Mindenképp olyan fortélyokhoz nyúlj, amivel egyébként is tisztában vagy, gyakran hordod olyan formán a hajad. Tehát, ha nem szereted, ha az kiengedve a válladra hullik, ne az esküvődön akarj ezen változtatni! 

A jó hír az, hogy az opciók száma végtelen, minden hajtípusra találni megfelelő megoldást! Nézzünk néhány inspirációt, amiből ötletet meríthetsz a nagy napra. 

Egy sima, egy fonott

Az utóbbi időben a fonás reneszánszát éli. Nem is csoda, hiszen ez a megoldás a legtöbb menyasszonynak — legyen göndör vagy egyenes hajú — jól áll. Egyszerű hatást kelt, nem akar többnek látszani, mint ami. Fontos adalék, hogy érdemes úgy alakítani a fonást, mintha “most keltünk volna fel”. Ez persze nem azt jelenti, hogy szénaboglya módon álljon a frizuránk, de a laza fonás könnyedséget ad az összképnek. 

Egyszerű, de nagyszerű: a lófarok

Lófarok? Ne vicceljünk!” – gondolhatja a felszínes érdeklődő. Ugyanakkor, ha a ruhád extra, érdemes azt laza hajjal viselni, így megmarad az összhatás természetes egyensúlya. Ha kevésnek tartanád az eredményt, egy látványos kiegészítő segítségedre lehet. 

A megunhatatlan konty

kontyban az a legszebb, hogy millió módon variálható. Helyezheted a tarkód közelébe vagy a fejed búbjára. Másik nagy előnye, hogy feldobható egy különleges fülbevalóval vagy nyaklánccal: egészen biztosan időtálló lesz a megjelenésed!

539a828c C45d 4d96 Bbbd 605254864849
A kép forrása: Sarah Angius Youtube csatornája

A királylány

Ha szereted, hogy a hajad Pom Pomhoz hasonlóan szabadon éli világát, ne habozz! Egy kis formázással és apró kiegészítőkkel feldobva érdemes kiengedve viselned a hajad a nagy napon. 

A romantikus hullámok

Romantikából sosem elég. A hullámok már jó ideje a menyasszonyok kedvencei, ezért felsorolásunkból sem maradhatnak ki. A “beach wave” egyeduralma megtörhetetlennek látszik, az utóbbi időben rengeteg sztár, többek között a Trónok harcából ismert Rose Leslie is ezt a megoldást választotta a nagy napon.

Kit Harington And Rose Leslie Wedding
A kép forrása: Northfoto

Jolly joker: a kiegészítők

Bármelyik lehetőség mellett teszed le a voksod, érdemes elgondolkodnod a különböző kiegészítőkön. Nem túl fair módon a sötét hajúak előnnyel indulnak, az ő hajukban látványosabb lehet egy korona, hajráf vagy esetleg az apró gyöngyök. Ugyanakkor, ha tavaszi menyasszony leszel, egy szezonális virágokból font koszorú egészen különleges hatást kelthet a nagy napon!

Egy bizonyos: mindegy, melyik megoldást választod, a jövendőbelid számára egészen biztosan te leszel a valaha volt legszebb menyasszony a világon!

Borítókép forrása: Pixabay.com