Barion Pixel Esküvői frizurák, amik rövid hajjal mutatnak a legszebben – Coloré

Esküvői frizurák, amik rövid hajjal mutatnak a legszebben

2021. 09. 18.

Az elmúlt évek népszerű frizuratrendjei között a kifejezetten rövid fazonok, így a bob és a lob frizurák, sőt, a pixiek is előkelő helyet foglalnak el.

Vagyis azoknak sem kell aggódniuk, akik inkább a rövid tincsekre szavaznak, hiszen kedvükre válogathatnak a divatos hajviseletek között. Nincs ez másként a menyasszonyoknál sem, elvégre ki mondja, hogy csak hosszú hajjal lehet férjhez menni?

Káprázatos esküvői frizura rövid hajból

Számos hajviselet kifejezetten rövid tincsekből formázva a legszebb, hiszen így többek között nem kell attól tartani, hogy a nap végére megereszkednek a loknik. A bob fazon például rengeteg lehetőséget rejt, amit akár kontyba fésülve is viselhetsz a nagy napon.

Eskuvoi Frizura
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A lágy hollywoodi hullámok örökzöld frizuratrendnek számítanak, és mindig elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Itt göndörítéssel kell kezdeni, majd elegendő egyszerűen átfésülni a tincseket.

Eskuvoi Frizura 2
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Egyszerű, mégis roppant csinos ez a frizura, amelyhez csak lazán hullámosítani kell a tincseket, majd egy részét oldalra tűzni. Utolsó lépésben pedig az egészet feldobhatod különféle csatokkal vagy virágokkal.

Eskuvoi Frizura 3
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A fonatok a menyasszonyok nagy kedvencei, hiszen többnyire egyszerűek mégis látványosak. Erről pedig rövid hajú nőként sem kell lemondanod, hiszen ez a romantikus hajviselet igazán elegánssá teszi a összhatást, hát még ha valamilyen fejdísszel is megkoronázod.

Eskuvoi Frizura 4
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A félig feltűzött frizurával sem lehet mellélőni, mert így a haj nagy része kiengedve marad, ám a végeredmény mégis izgalmas lesz. Ez a hajkreáció viszonylag könnyen, mindössze pár hullámcsat, illetve hajlakk segítségével megvalósítható.

Eskuvoi Frizura 5
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A konty sem kivitelezhetetlen, hiszen a rövid haj ugyanúgy alkalmas erre. Igaz nem lesz annyira dús, mint a fejtetőre fésült verziója, ettől függetlenül mégis elegáns és nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Eskuvoi Frizura 6
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

A pixie fazonok sem jelentenek akadályt a mutatós menyasszonyi hajkoronának. Ilyenkor érdemes hajdísszel vagy virággal feldobni a texturált tincseket.

Eskuvoi Frizura 7
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

/divat/haj/eskuvoi-frizurak-amik-rovid-hajjal-mutatnak-a-legszebben/