Barion Pixel 5+1 hajtrend, ami 2021-ben tarolhat – Coloré

5+1 hajtrend, ami 2021-ben tarolhat

2021. 05. 28.

A 2020-as évben a barber shopok és fodrászok nem igazán tudtak kiteljesedni a lehúzott rolók mögött.

Végre mindenki kiélvezheti, hogy jó idő van, megszűntek a korlátozások, szabadon látogathatóak a szolgáltatók és végre a vendéglátó helyek is. Ideje, hogy ismét kiöltözzünk és a hajunk is tökéletes és divatos legyen.

Hajtrend 1
Forrás: unsplash.com

Az idei nyár ráadásul olyan hajtrendeknek kedvez, melyekkel mindenki kifejezheti egyéniségét.

  • Visszatérnek a ’60 -as évek, ami a divatforradalom és az újraalkotás ideje volt. Ez pedig így lesz 2021-ben is. A geometrikus frizuraformák mellett, a leválasztott és hátrafésült konty, az édes loknik és az elmaradhatatlan pánt is visszaköszön. Akinek pedig elég hosszú a haja, ebben a stílusban viselhet magas lófarkat is.
  • Masszív hullámok – mintha hajsütővassal készültek volna. A loknik sosem mennek ki a divatból, ám idén a vastag sütések hódítanak újra, melyekhez persze nem kell az ószereshez menned, hogy találj egy antik hajsütőt.
  • Az egyenes végek és a rövid, középen kettéválasztott frizura nem csak Kelly Rowland-nek áll jól, érdemes vele próbálkoznod!
  • A hollywoodi hullámok is visszatértek, amihez elengedhetetlen a hosszú haj. A frizura felső harmada ugyanis egy nagy hullám, majd ezt követik a lazább, de vaskos további hullámok.
  • Akinek van elég haja, annak nem kell póthaj a kétlépcsős megjelenéshez. Bátran kérhetünk kétlépcsős hajvágást idén, mert ismét divatba jött. Akár be is festhetjük az alsóbb réteget eltérő árnyalatúra, bár 2021-ben a természetes színek a nyerők a mesterfodrászok szerint.
  • Az örök dilemma: frufru vagy nem frufru. Ezen a nyáron a hosszú frufru ideje jött el, és ha JLo-t vesszük alapul, akkor érdemes ezt hosszú hajhoz vágni.
https://www.instagram.com/p/CHiqk69hblg/