Barion Pixel Hírességek hajtippjei a nyárra, hogy egyedi legyen a frizurád – Coloré

Hírességek hajtippjei a nyárra, hogy egyedi legyen a frizurád

2021. 05. 25.

Ki ne szeretne kicsit kitűnni a tömegből, de azért nem túl extrém módon? Ismert emberek árulták el hajkoronájuk titkát.

Az ápolt, szép frizura vonzza a tekintetet, évszaktól függetlenül.

Fourth Annual 'instyle Awards'
Forrás: northfoto.com

Tavasszal és nyáron biztosan nem rejtjük sapka vagy esernyő, esetleg kapucni alá a hajkoronánkat, hanem bárki láthatja, hogyan jár rajta lambadát a napfény. Az pedig elég illúzióromboló, ha egy csinos, magára adó nőnek a haja nem éppen patika. Lássuk, a celebek mit ajánlanak, hogy rendben legyen a sörény!

  • Mindjárt egy meglepő tanács Jaime Kingtől: „Azt hiszem, a legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, az, hogy minden nap hajat mosunk. Ne mossunk hajat! Maximum heti egyszer, esetleg kétszer”. A színésznő haja szép és egészséges, nagyon vigyáz rá, hogy vékony szálú frizurája ne veszítse el volumenét. Tudja és hiszi, hogy a természetes védőréteg, a fejbőr olaja szükséges a haj egészségéhez, amit a túl gyakori mosás tönkretesz.
  • Nikki Reed saját gyártású sóspray-ket készít, melyről halhattál már, ha hajfixálásról volt szó. Ő azonban ezt otthon alkotja meg: csak vizet és sót használ, tesz bele valamilyen értékes olajat, pl. argánt, jojobát vagy kókuszt, majd jól összerázza.
  • A szupermodell Kendall Jenner nem szárítja meg a haját. „A hajam sima és selymes, így, ha nedves hajjal fekszem le, reggelre ez a szép textúra megmarad.”
https://www.instagram.com/p/CPL9YtED8yQ/
  • A gyönyörű Pryanka Chopra hajának lágysága és fényessége a masszázsnak köszönhető – állítása szerint. Kókuszolajat langyosít fel, melyet aztán jó alapos fejmasszázzsal visz a fejbőrébe. Ezt hagyja 1 órán át hatni, aztán kimossa samponnal.
  • Cleo Wade loknijait annak köszönheti, hogy mosás után pár órát hagyja magában száradni a fürtöket, nem fésüli ki addig, így szerinte több nedvességet zárnak magukba, hidratáltabbak maradnak. Ezt a módszert egyébként egyenes hajúaknak is javasolja.