Inkább télen mondanád ki az igent? Ezek a legszebb téli esküvői helyszínek

Egyre többen házasodnak a téli időszakban – ami sokak számára lehet furcsa, mégis jó döntésnek mondható…

Forrás: Unsplash

Az évnek ebben az időszakában, ugyanis egyszerűen lenyűgöző szépségű tud lenni a természet. Míg a nyári és a kora őszi esküvőket szívesen szokták balatoni helyszíneken tartani, addig télen más helyek kapnak prioritást. Ehhez adunk most néhány ötletet:

Hollókő

Ha nemcsak gyönyörű, hanem különleges élménynek szeretnénk megélni életünk legfontosabb napját, akkor mindenképp Hollókőre essen a választásunk. Elképesztően szép részei vannak, ahova tökéletes polgári szertartást lehet szervezni, méghozzá palóc lakodalommal, néptánccal és helyi hagyományokkal. Ha valaki egyházi esküvőt is szeretne, azoknak a falu temploma is biztosan elnyerheti a tetszését.

Mátraverebély-Szentkút

Igazi kuriózum, ugyanis tökéletes kilátásban mondhatják ki a házasodni vágyók a boldogító igent. Számtalan varázslatos rét és erdős rész található ezen a nem mindennapi helyen, amely híres az ott található Szűzanya-szoborról és a szentkúti forrás vizéről. A havas táj és a jó társaság életre szóló élményt nyújthat a pároknak.

Mátraszőlős

A klisés helyszíneket szó szerint kenterbe veri, ugyanis ez a csodálatos kis falu a Cserháti-hegység lábánál található. Pontosabban Cserhát és Mátra találkozásánál, ahol télen minden túlzás nélkül festőinek mondható a kilátás. A faluban egy igényes és szép rendezvényházat hoztak létre számos olyan dologgal, amelyeknek köszönhetően nemcsak szépséges, hanem gyerek- és kutyabarát is a helyszín.

Ti melyiket választanátok?

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Csodás ajándékokat kapott szülinapjára a 8 éves György herceg