Barion Pixel Kiderült, mitől olyan karcsú Meghan Markle: szó sincs koplalásról – Coloré

Kiderült, mitől olyan karcsú Meghan Markle: szó sincs koplalásról

2021. 11. 05.

Meghan Markle irigylésre méltó alakját nem koplalálsnak vagy szuperdiétáknak köszönheti. És bár sportos életmódot folytat, ebben is az arany középútra esküszik. Korábbi edzője elárulta a titkát.

Az edző elárulta, hogy bár közös munkájuk során a test teljes átmozgatását tartotta szem előtt, a fő cél nem az izomtónus karbantartása, hanem a helyes testtartás kialakítása volt.

A helyes testtartás és a fogyás kapcsolata

Az edző gondolatvitelének helyességét Eleanor Burt masszázsterapeuta is alátámasztja, szerinte ugyanis a helyes testtartás valóban elősegítheti a fogyást. Ahogy fogalmaz, ha kihúzzuk magunkat, az voltaképp minden szervünk működésére serkentőleg hat. Testünk egységes egészként funkcionál, így a teljes izomrendszer és a gerinc karbantartásával egyaránt serkenthetőek az agyi folyamatok, az emésztés és a salakanyagok ürítése.

Meghan Markle 2
Craig McNamee edző hosszú évek óta dolgozik Meghannel (Kép forrása: Northfoto)

Ellenben ha a rossz testtartás rögzül, mert például egész nap az íróasztalnál görnyedünk, akkor azt az izomzat működése is megsínyli, a belső szervekre nehezedő nyomás pedig rontja az életfunkciók működését.

Nem Meghan Markle az egyetlen, aki ezt az elvet vallja, ott van például az énekesnő, Adele, aki 45 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg különböző módszerekkel, mégis úgy véli, hogy nem elég ledobnunk a pluszkilókat, az általános közérzetünkre is oda kell figyelnünk, melynek jólétéhez elengedhetetlen a megfelelő testtartást.

A jó megjelenés alapfeltételei a karcsú, izmos test, de ahhoz, hogy valóban magabiztosak és boldogok lehessünk, a szervezet harmóniáját is biztosítanunk kell. Szervezetünk pedig sokkal jobban funkcionál, ha kihúzzuk magunkat.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix