Barion Pixel Dominic Sessa fogja alakítani a néhai szakácsot Anthony Bourdain-t – Coloré

Dominic Sessa fogja alakítani a néhai szakácsot Anthony Bourdain-t

2024. 08. 20.

A különleges életrajzi film azoknak is igazán tanulságos csemege lesz, akik eddig nem ismerték Bourdain életútját. A főszerepben Dominic Sessát köszönthetjük.

Dominic Sessa számára a The Holdovers című Oscar-díjas dramedy hozta el egy csapásra az ismertséget, most pedig már a következő nagy projektjére készülhet. A Deadline exkluzív jelentése szerint Sessa a néhai szakácsot és a tévés ikont, Anthony Bourdain-t fogja alakítani a Tony című életrajzi filmben.

A Tony című életrajzi filmet Matt Johnson fogja rendezni, a producerek pedig Matt Miller, illetve Tim és Trevor White lesznek. A projekt állítólag az A24 zászlaja alatt valósulhat majd meg, ami eddig inkább horrorokban remekelt.

És, hogy ki ez a Tony?

Anthony Bourdain egy kulináris legenda, aki a gasztronómia által lett tévésztár. Az 1980-as és 90-es években különféle manhattani konyhákban dolgozott, végül a Brasserie Les Halles executive séfje lett. Azonban a The New Yorkerben megjelent őszinte és rendíthetetlen írásai az étteremipar sötét hátteréről egy csapásra reflektorfénybe emelték őt. Nyers, árulkodó stílusban leplezte le, mi zajlik a színfalak mögött a luxuséttermekben, és ez gyors visszhangra talált az olvasók körében.

Dominic Sessa kelti életre Anthony Bourdain-t
Forrás: Mike Pont/gettyimages

Bourdain hírneve csak nőtt, amikor egy televíziós sorozat műsorvezetését is megkapta, ez volt az Anthony Bourdain: No Reservations. A show 8 évadon keresztül ment, bejárta a világot, óriási siker lett. A háttérben azonban más dolgok is történhettek, melyek Tony 2018-as öngyilkosságához vezettek.

A készülő film várhatóan bemutatja majd Anthony útját a sikerbe, majd azt a fekete levest is, ami a tragédiához vezetett.

Forrás: Deadline

Borítókép forrása: Rodin Eckenroth/Getty Images