Barion Pixel ,,Viccesnek találom a meztelenkedést, az öregedés úgyis mindannyiunkkal meg fog történni” – 63 évesen vetkőzött meztelenre David Duchovny – Coloré

,,Viccesnek találom a meztelenkedést, az öregedés úgyis mindannyiunkkal meg fog történni” – 63 évesen vetkőzött meztelenre David Duchovny

2024. 07. 14.

David Duchovny saját meztelen jelenetét írta meg.

A 63 éves David Duchovny önmaga talált ki a meztelenkedést karaktere számára legújabb filmjében, a Reverse The Curse-ban. Az egyik jelenetben a filmbéli fia előtt öltözik át, aki zavarban van a látványtól. A színész kifejtette, hogy a karakter szempontjából fontos volt, hogy meztelenül jelenjen meg, és hogy ekképp beszéljen arról, hogy milyen az öregedő test.

A borzalmas dolgokat humorral is lehet nézni, és a humor abból a tényből fakad, hogy az öregedés mindannyiunkkal meg fog történni. Ez nem olyan, mintha egyes emberek öregednének és mások nem, egyesek meghalnak és mások nem.

A színész bátran vállalja 63 éves testét, annál is inkább, mert jól tartja magát, és mert bármit is hoz számára a jövő, képes nevetni magán.

David Duchovny új filmje

A Kaliforgia sztárja a filmben egy beteg Red Sox szurkolót alakít, akinek állapota egyre csak rosszabb lesz, amikor a kedvenc csapata veszít. Idővel a fia hozzáköltözik, és fiktív győzelmi szériát gyárt a csapatnak, hogy ezzel javítson apja állapotán. Erre utal a cím is, Reverse The Curse, azaz ,,Fordítsd vissza az átkot” – magyarán egy rettenetes egészségi állapot jobbá tétele a cél. Emellett azonban – mint az előzetesből kiderül – sokkalta többet kap az apa és a fia is.

David Duchovny tud nevetni magán és az öregedésen / Kép forrása: NBC / Getty Images
David Duchovny tud nevetni magán és az öregedésen / Kép forrása: NBC / Getty Images

A színész már könyvben is kiadta a történetet, és úgy érezte, hogy megfilmesítésért kiált. Az eddigi kritikák Duchovny legjobb filmes alakításaként jellemezték a Reverse The Curse-t.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images