Barion Pixel Végre, itt a The Marvels film előzetese Brie Larsonnal, és bemutatják az új gonosztevőt, Dar-Bennt is – Coloré

Végre, itt a The Marvels film előzetese Brie Larsonnal, és bemutatják az új gonosztevőt, Dar-Bennt is

2023. 07. 22.

Dar Benn karakterét Zawe Ashton színésznő alakítja majd az új képregény adaptációban, a The Marvels-ben, amely a Marvel Univerzum újabb csemegéje lesz.

A The Marvels a Marvel kapitány folytatása, amelyben Brie Larson visszatér Carol Danvers szerepében. Ellenlábasa pedig egy női gonosztevő lesz, Dar Benn, akit a szépséges Zawe Ashton színésznő alakít. Zawe a való életben a Lokit megformáló Tom Hiddleston kedvese.

The Marvels
Forrás: Fórum Hungary

Carol Danvers, azaz Marvel kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki Kree-től, és bosszút állt a Legfelsőbb Intelligencián. A nem kívánt következmények azonban azt mutatják, hogy Carolnak kell vállalnia a destabilizált univerzum terhét. Amikor kötelességei egy rendhagyó féregjáratba sodorják, amely egy kree-i forradalmárhoz kötődik, ereje összefonódik Jersey City szuperrajongójával, Kamala Khan-nal, más néven Ms. Marvel-lel – akit egy sorozatban már bemutattak nekünk. Carol unokahúga, Monica Rambeau is feltűnik, aki egy űrhajós szuperhős.

The Marvels
Forrás: Fórum Hungary

Ennek a valószínűtlen triónak össze kell fognia, és meg kell tanulnia együtt dolgozni, hogy megmentsék az univerzumot, mint The Marvels. A filmben szerepel Iman Vellani, azaz Kamala; és Teyonah Parris, aki Monicát kelti életre. További szereplők Gary Lewis, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh és Samuel L. Jackson. Az új Marvel történet november 10-én kerül bemutatásra a mozikban, de a magyar nyelvű előzetest már élvezhetjük.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: imdb