Barion Pixel Mit csinálj szilveszterkor? – Programajánlónk az év utolsó napjára – Coloré

Mit csinálj szilveszterkor? – Programajánlónk az év utolsó napjára

2022. 12. 31.

Ma van az utolsó estéje az évnek. Nem terveztél még semmit? Mutatunk néhány ötletet, amit még akár gyorsan leszervezhetsz Szilveszterre.

Szilveszter éjszakára a többség előre készül, kitalálja, hogy hol és kikkel fogja tölteni az év utolsó napját. Azonban előfordul, hogy az embernek keresztül húzzák a terveit, lemondják a programját, vagy más miatt hiúsul meg. Összeszedtünk néhány szilveszteri programot, amit last minute-ben is lehet csinálni.

Éjszakai fürdőzés 

Az éjszakai fürdőzés egyre népszerűbb program. Ilyenkor mindig hosszú sorok állnak sorba egy-egy fürdőnél. Ezeken az eseményeken általában különleges programok vannak, például DJ-k és egyéb fellépők szórakoztatják a közönséget, éjfélkor jár a pezsgő, és virslis vacsorát szoktak felszolgálni. Nemcsak a medencéket lehet használni, úszkálni és fürdőzni, hanem a szauna- és sparészlegek is várják a látogatókat.

Arról, hogy az aktuális fürdő tervez-e éjszakai fürdőzést a honlapjukon biztosan írnak. Szervez ilyet idén például a miskolctapolcai Barlangfürdő, a Ceglédi Gyógyfürdő és a hajdúszoboszló Aqua Palace.

Szilveszteri bulik

Bár sok helyre már elővételben is lehet jegyet venni, azért általában Szilveszter napján sem lehetetlen feladat. Rengeteg parti és koncert szerveződik ilyenkor országszerte, ha táncolni szeretnénk, biztosan találunk egy helyet, ahol ezt megtehetjük. Ilyenkor aztán igazán bármiből válogathatunk, DJ-k, élő zene, komolyzene.

szilveszter
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Adventi vásárok

Az év utolsó napján és éjszakáján még nyitva szoktak lenni az adventi vásárok. Ha korábban nem volt időnk kiugrani, akkor még mindig megtehetjük. Forralt bor, finom ételek, kézműves termékek tömkelege. Kellemes éjszakai séta, ha bírjuk a hideget, akár órákig el lehet a bódék között bóklászni.

Sétahajózás a Dunán

Budapest fényei mindig gyönyörűek, még akkor is, ha idén kicsit visszafogottabban kell ünnepelnünk. A sétahajókázás a Dunán nagyon meghitt program. A vízen nyugalom van, végre elengedhetjük a munkahelyi és az ünnepi stresszt. Mi sem hangulatosabb, mint éjfélkor egy hajón koccintani a szeretteinkkel?

Otthoni ünneplés

Az sem baj, ha nem akarunk kimozdulni Szilveszter este, dönthetünk úgy a barátokkal és a családdal, hogy otthon maradunk. Rengeteg jó programot adnak ilyenkor a tévécsatornák. De a streaming platformok is tele vannak jobbnál jobb filmekkel és sorozatokkal. Vacsorázhattunk együtt, éjfélkor pedig a kényelmes kanapén koccinthattunk.

szilveszter
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Borítókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix