Barion Pixel Rozé Fesztivál, az ország „legrózsaszínűbb” eseménye – Coloré

Rozé Fesztivál, az ország „legrózsaszínűbb” eseménye

2021. 07. 09.

„Villányba menni menő! ” – állítják a villányi Rozé Fesztivál szervezői, akik július 9-10-én immár 10. alkalommal rendezik meg az ország „legrózsaszínűbb” turisztikai eseményét.

Ha nemcsak a fehér bort vagy a vöröset szereted, hanem a hűsítő rozét is, akkor még ma kerekedj fel, és irány Villány! A közel húsz borászat és pincészet közreműködésével megszervezett Rozé Fesztiválon ugyanis nemcsak a hegy levét élvezheted, hanem mindenféle programok közül válogathatsz, akár családdal is.

Holiday,summer,brunch,party,table,outdoor,in,a,house,backyard
Kép forrása: Shutterstock / PuzzlePix

Lesznek különféle koncertek, gyerekprogramok, kipróbálhatod a régió gasztronómiai különlegességeit, ha pedig úgy érzed, hogy mozognod is kellene, akkor regisztrálj a buli-futóversenyre, a RozéMaratonra. A jelmezes futóversenyen a résztvevők karneváli hangulatban, rozéfröccs és málnaszörp frissítők kíséretében futhatják végig a 3 km-es távot. Aki ennél többet futna, az teljesítheti a negyed- és félmaratont, azaz a FutaVillányt is.

A fesztivál központi helyszínére, a Rendezvénytérre védettségi igazolvánnyal lehet belépni – olvasható a fesztivál honlapján.