Barion Pixel Nemsokára már nem kell Bécsig menni viasz-celebekért – 2023 elején érkezik Budapestre a Madame Tussauds – Coloré

Nemsokára már nem kell Bécsig menni viasz-celebekért – 2023 elején érkezik Budapestre a Madame Tussauds

2022. 12. 19.

Igazi exkluzív klubhoz csatlakozik Budapest: London, New York, Berlin, Los Angeles és egyéb városok után itt nyílik meg a 25. Madame Tussauds.

Az átlagember nem gyakran találkozik hírességekkel – bár az elmúlt években sok világsztár forgatott Magyarországon – , így jobbára azok élethű, viaszból készült másaival fotózkodik a Madame Tussauds múzeumok valamelyikében. A friss hírek szerint – kisebb csúszás után végre – 2023 első félévében már nem kell Bécsbe vagy Prágába látogatnunk az élményért, ugyanis az V. kerületi Palazzo Dorottyában 50 nemzetközi és magyar vonatkozású viaszfigura lesz kiállítva.

Egyelőre homály fedi, hogy kiket ábrázol majd az ötven viaszfigura, az majd csak a megnyitó napján derül ki, de annyi biztos, hogy nem csupán élethű bábukra, hanem zenei installációkra és látványelemekre is lehet majd számítani. Mivel valószínűleg óriási érdeklődés fogja övezni a Madame Tussauds Budapestet, ezért most egy különleges ünnepi lehetőség keretében ajándékutalványt vásárolhatunk, mellyel a nyitást megelőzően elsők között tudjuk majd lefoglalni a látogatás tervezett időpontját és beváltani az ajándékutalványt tényleges belépőjegyre. A bevezető árú jegyvásárlás lehetősége limitált ideig lesz nyitva a közönség előtt, amit a Madame Tussauds fentebb linkelt honlapján találhat meg a nagyérdemű.