Barion Pixel Jennifer Lopez hozzámegy Owen Wilsonhoz: ez a Vegyél el (Marry Me) – Coloré

Jennifer Lopez hozzámegy Owen Wilsonhoz: ez a Vegyél el (Marry Me)

2022. 02. 26.

Jennifer Lopez új filmje, a Vegyél el alapötlete nem rossz, akár egy fergeteges vígjáték is kikerekedhetne belőle, de sajnos nem ez történik.

A Vegyél el elején megismerkedhetünk az amerikai sztárpárral, Kat Valdezzel (Jennifer Lopez) és Bastiannal (Maluma), akik minden idők egyik legnagyobb szuperprodukciójára készülnek: egy hatalmas koncerten fogják előadni legújabb, toplistavezető dalukat a Marry Me-t, és egyúttal össze is házasodnak a világot jelentő deszkákon. A gigantikus show-t az egész világ izgatottan várja, 200 millió néző ül tűkön, hogy láthassa az élő közvetítést, amikor a kulisszák mögött egy videóból kiderül, hogy Bastian megcsalta Katet.

Kat ennek ellenére kisétál a színpadra, tart egy közhelyes kiselőadást a szerelemről, majd váratlanul bejelenti, hogy férjhez megy a közönség soraiban álldogáló Charlie-hoz (Owen Wilson), aki épp egy Marry Me táblát szorongat a kezében. Charlie az Owen Wilsontól megszokott esetlenséggel bizonytalanul felmegy a színpadra és maga sem tudja miért, de belemegy a buliba, pontosabban a házasságba azzal az énekesnővel, akiről a koncert előtt azt sem tudta kicsoda. A film alapötlete végül is nem rossz, akár egy fergeteges vígjáték is kikerekedhetne belőle, de sajnos nem ez történik.

Jennifer Lopez és Owen Wilson a Vegyél el című film főszereplői
Kép forrása: Port.hu

Jennifer Lopez önmagát adja

Jennifer Lopez nagyjából önmagát alakítja, a felkapott szupersztárt, akinek a nap 24 órájában egy teljes stáb lesi minden kívánságát – és aki amikor csak lehet, énekel. A JLo rajongók ezt lehet, hogy értékelik, de miután a hosszúra nyúlt dalbetétek folyton megakasztják a cselekményt, olyan érzésünk van, mintha az énekesnő új albumjának promó filmjét néznénk.

Owen Wilson jól alakítja a matektanárt, de a film attól még nem lesz vicces, hogy ártatlan mosolya mögül időnként elhint egy-egy gyenge poént.

Ahogy az lenni szokott, itt is kibontakozik a főszereplők közt a szerelem, kár, hogy ezt a képernyők előtt mi valamiért nem hisszük el. Nem érezzük a kémiát, és nem hiteles JLo alakítása akkor sem, amikor – az egyébként borzasztóan elfoglalt – Kat folyton megjelenik Charlie matekóráin és bulizik gyerekekkel, mintha más dolga nem lenne.

A készítők Malumától kezdve Jimmy Fallonon át a gyerek és kutya kártyáig mindent bevetettek, a produkciót azonban ez sem mentette meg. Vasárnap délelőtt a tévében jó mesefilmnek számítana, de mozifilmként nem éri el az átlagos hollywoodi romantikus vígjátékok színvonalát.

A filmet Kat Coiro rendezte, a forgatókönyvet John Rogers, Tami Sagher és Harper Dill írta Bobby Crosby képregénye alapján.

A film előzetese itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=XMJUQ8oMwlw