Barion Pixel Owen Wilson még életében nem látta 3 éves kislányát – Coloré

Owen Wilson még életében nem látta 3 éves kislányát

2021. 10. 14.

A színész volt párja mondta el egy interjúban, hogy a színész még csak találkozni sem hajlandó a kicsivel, pedig nem tagadja, hogy ő az apa.

Owen Wilson exe, Varunie Vongsvirates azt állítja, hogy a vígjátékaival híressé vált sztár még csak nem is látta hároméves lányukat, Lylát.

'masterminds' Premiere In Hollywood
Forrás: Northfoto

A gyermek ráadásul nem egy kalandból született, a pár 5 évig randizott egymással. Amikor kiderült, hogy Varunie négyhetes terhes, Owen az öröm helyett inkább elhagyta és apasági tesztet is csináltatott. A vizsgálat megerősítette, hogy ő a kislány apja.

„Sajnos még csak nem is látta őt. Egyáltalán nem akar az élete része lenni. Bár anyagilag támogat minket, ez nem erről szólna. Lylának szüksége lenne az apukájára, hogy ismerje. Elég ironikus, hogy olyan szerepeket kap, amiben ő a cuki, mintaapa, a valóságban pedig nem is látta még az egy szem lányát” – mesélte Varunie.

Owennek van két fia is, két korábbi kapcsolatából. A 9 éves Robert Ford a Jade Duellel folytatott kapcsolatából született, míg a hatéves Finn édesanyja, Caroline Lindqvist személyi edző.

Két fiával saját elmondása szerint is remek Owen kapcsolata, érthetetlen, hogy kislányáról miért nem akar tudomást venni. Úgy tűnik, bármilyen jó színész is Wilson, apaként nem éppen példaértékű.

Forrás: justjared.com