Barion Pixel Romantika, Görögország, de nem a Mamma mia! – Nézd meg a Hétfőt Sebastian Stannel – Coloré

Romantika, Görögország, de nem a Mamma mia! – Nézd meg a Hétfőt Sebastian Stannel

2023. 02. 14.

Egy pénteki szikra egy hétvégi kalandhoz vezet, de mi történik akkor, ha eljön a hétfő és kicsit vissza kell térnünk a földre? Sebastian Stan és Denise Gough a Hétfőben talán megadja rá a választ.

A Hétfő c. romantikus dráma Athénban játszódik, ahol az amerikai Chloe (Denise Gough) bevándorlási ügyekkel foglalkozó jogászként dolgozik. Hazautazása előtt két nappal, pénteken elmegy egy házibuliba, ahol összeakad az Amerikából ideszármazott alkalmi DJ-vel, Mickeyvel (Sebastian Stan). Az este annyira jól sikerül, hogy Chloe elhagyja a táskáját és a meztelenül alvó párost másnap reggel rendőrök ébresztgetik egy gyerekekkel teli strandon.

A két fiatal közt egyértelműen elkezd valami alakulni, végül együtt töltik a hétvégét, és Mickey ráveszi Chloe-t, hogy mégse utazzon vissza Amerikába. Eljön a hétfő, majd ugrunk egyet az időben, ismét péntek van és az összeköltözésüket követhetjük figyelemmel, ami egészen bulisnak tűnik addig, amíg rá nem jönnek, hogy igazán nehéz lesz kettejüknek egy lakásban együtt dolgozni (Mickey nappal jingle writerként keresi a kenyerét), míg az egyik kliensei hangosak, a másikuk munkája csendet igényel. Az együttlakás feszültségein túl az exek okozta kavarodások és egyéb zavaró tényezők fűszerezik a történetet, ami Valentin-napra tökéletes választás, akár ünnepli az ember, akár nem.

hétfő
Forrás: HBO Max

Hatalmas pozitívum volt számomra a Hétfőben, hogy a női főszereplő, Denise Gough nem az a tipikus hollywoodi szépség, akit a szerelmes sztorikban szoktunk látni, karakteres arca van, és valahogy ettől az egész történet valódibbnak tűnik. Hiszen Mickey nem a legszebb lányba szeret bele a táncparkettről, hanem abba, aki a legkülönlegesebb. Hogy az egyéjszakás kalandból született románc kiállja-e az idő próbáját, az kiderül, ha megnézitek a Hétfőt az HBO Maxon – akár kedden is.

Borítókép forrása: HBO Max
/szelavi/napijo/hetfo-hbo-max-napijo/