Barion Pixel Centrál Nyár a Szigligeti Várudvarban – vidékre költöznek a Házassági leckék – Coloré

Centrál Nyár a Szigligeti Várudvarban – vidékre költöznek a Házassági leckék

2022. 07. 12.

Nyár, színház, Balaton – mi lehet ennél jobb? A Centrál Nyár elhozza nekünk mindhármat!

A Centrál Színház 2016 karácsonyán mutatta be Házassági leckék középhaladóknak című előadását, melyben Stohl András, Kovács Patrícia, Schmied Zoltán és Balsai Móni brillíroznak. „Alice Michel szeretője. Hónapok óta egy hotelben randevúznak, ugyanis mindketten házasok. Ráadásul Alice férje Michel legjobb barátja. Michel, hogy senki ne sérüljön, „mindenki érdekében” hazudozni kezd. Hazudik élvezettel, hazudik szenvedéllyel, majd hazudik zavartan és kétségbeesve. A hazugság úgy árasztja el az életüket, mint nyitva felejtett csap a lakást. Vajon megússzák?

Hazassagileckek Ea Horvathjudit Print 4683
Forrás: Horváth Judit / Centrál Színház

A közönségsiker darabot azóta is szakadatlanul játssza a budapesti színpad, sőt, 2020 őszén bemutatták a folytatását is, Házassági leckék középhaladóknak 2 címmel, mely hasonló humorral viszi tovább a történetet.” Kedvenc hazudozónk, Michel bajban van: felesége, Laurence ugyanis botrányt készül csapni, mivel meglátja az utcán a baráti házaspár férfi tagját amint egy idegen nővel csókolózik. Michel a kegyes hazugság mellett érvel. Nehezíti a helyzetet, hogy a két házaspár aznap együtt vacsorázik, így a katasztrófa borítékolható. Az előadást mindenkinek ajánljuk: simliseknek és őszintéknek, férfiak és nőknek, azoknak, akik látták az előző részt, és azoknak is, aki nem…”

centrál színház centrál nyár házassági leckék
Forrás: Horváth Judit / Centrál Színház

Aki még nem látta a darabokat, annak azért, aki pedig látta és szerette, de megnézné egy különleges helyszínen, azoknak azért ajánljuk a teátrum Centrál Nyár nevet viselő programsorozatát, melynek keretein belül a díszlet, a stáb, no meg a négy színész tíz estére a Szigliget Várudvarba költözik. A színháztól nem idegen a nyári szünetbeli helyszínváltoztatás, hiszen húsz évig a keszthelyi kastélyparkban játszottak.

Július 21. és 31. között tehát irány a Balaton, pontos dátumokért és jegyvásárlásért kattintsatok ide!