Barion Pixel Újra együtt Oroszlán Szonja és Szabó Győző – a Brúnó és Brigi 20 év után folytatódik a VIASAT3-on – Coloré

Újra együtt Oroszlán Szonja és Szabó Győző – a Brúnó és Brigi 20 év után folytatódik a VIASAT3-on

2022. 10. 17.

Mi történik egy kapcsolatban húsz év alatt? Ma este kiderül, hiszen újra találkozhatunk Brúnó és Brigi poénos párosával.

Férfi-női különbségek, féltékenység, gyerekvállalás, anyós-vej viszony, pénzügyi és munkahelyi gondok – kinek ne lennének ismerősek ezek a témák egy évtizedes kapcsolatban. Pláne, ha két évtizedről van szó! Pontosan ennyi ideje találkoztunk utoljára Brúnó és Brigi párosával, akiket Szabó Győző és Oroszlán Szonja alakított annak idején, most pedig újra felveszik a stafétát. A VIASAT3 október 17-én, azaz ma este hozza el újra őket a nappalinkba, hogy megnézzük, hogy változtak meg ők és problémáik az eltelt húsz évben.

Így mesélt Brúnó és Brigi

Színészi szempontból is érdekes kihívás volt átgondolni, milyen lehet most az az ember, akit 20 évvel ezelőtt megformáltam. Mi az, amiben ugyanolyan maradt, mi az, amiben változott, és persze hogyan gyúrta ennek a két embernek a kapcsolatát 20 együtt töltött év” – mondta Oroszlán Szonja a forgatásról, Szabó Győző pedig elmesélte, milyen könnyű volt újra együtt dolgozni kolléganőjével. „Az összhang azonnal megvolt, szerencsére már fél szavakból, mozdulatokból is megértjük egymást, éppen úgy, mint a régi házasok, ez is segítette a szerepeinket. Amikor legelőször leültünk egymás mellé, olyan volt, mintha ott folytattuk volna, ahol 20 évvel ez előtt abbahagytuk.

Brigi Es Bruno 3
Forrás: VIASAT3

De nem csak a jól ismert párost láthatjuk újra, Brúnó és Brigi mellett feltűnnek majd más karakterek is, akiket többek között Sváby András, az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomi és Sipos Peti, valamint Török-Illyés Orsolya alakítanak majd.

Az új epizódokat Herendi Gábor és Ipacs Gergely rendezték, a sitcom négy héten át minden hétköznap este csíphető el este 19:30-tól a VIASAT3-ra kapcsolva.

Borítókép forrása: VIASAT3