Barion Pixel Parádés szereposztással érkezik az Amszterdam c. film – itt a magyar nyelvű előzetes – Coloré

Parádés szereposztással érkezik az Amszterdam c. film – itt a magyar nyelvű előzetes

2022. 09. 29.

A romantikus történetnek, kriminek, drámának és fekete komédiának egyaránt beillő, a harmincas években játszódó Amszterdam fantasztikus szereplőgárdával jön a mozikba októberben. Addig is, nézzük meg a szinkronizált előzetesét!

Történelmi dráma, krimi és fekete komédia egyben az ötszörös Oscar-jelölt rendező-forgatókönyvíró David O. Russel (A harcos, Napos oldal, Amerikai botrány, Joy) új filmje, az Amszterdam, amely a harmincas évekbe röpíti vissza a nézőt.

A romantikus bűnügyi történet három jó barátról szól, akik holland fővárosba érkezve egy gyilkosságnak lesznek szemtanúi. Az ügyvéd, az orvos és az ápolónő maguk is gyanúsítottakká válnak, így nem marad más hátra, mint előre: nekik kell kinyomozniuk, hogy mi is történt valójában. Nem is sejtik, hogy ezzel egyszeriben az amerikai történelem egyik legdöbbenetesebb, titkos tervének középpontjában találják magukat.

A valós és fiktív elemeket vegyítő film parádés szereposztással büszkélkedhet. A produkció főszereplői az Oscar-díjas Christian Bale, az Oscar-díjra jelölt Margot Robbie, John David Washington, valamint az Oscar-díjas Rami Malek és a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro. Mellettük olyan további A-listás nevek tűnnek még fel a vásznon, mint Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Taylor Swift, Timothy Olyphant vagy Mike Myers.

Önmagukban már a nevek is sok jót ígérnek, az előzetes humorát és izgalmait látva pedig nem kérdés, hogy meg fogjuk nézni. Szóval, mi már tudjuk, mint csinálunk október 27-én – itthon ugyanis ezen a napon kerül a produkció a mozikba.

Borítókép forrása: Forum Hungary