Barion Pixel A Courier’s Life – Egy Futár Élete – Coloré

A Courier’s Life – Egy Futár Élete

2021. 06. 30.

Eddig is tudtuk, hogy biciklis ételfutárnak lenni Budapesten (vagy bármilyen nagyvárosban) nem csupa móka és kacagás – de most már biztosak vagyunk benne.

Figyelmetlen gyalogosok, flegma autósok, jófej postások és sorsközösséget vállaló bringások – csak néhány jelenet az Egy Futár Élete Youtube-csatorna tartalmai közül, melyet csak annak ajánlunk megtekintésre, aki nem húzza fel magát a szabálytalanul közlekedő, pofátlan embereken. Mi szóltunk.

2018-ban indult a csatorna, ám népszerűségét igencsak megdobta, amikor tavaly októberben a Ferenciek terénél egy figyelmetlen autós ütközött egy rendőrautóval, és ő pont az utóbbi mellett biciklizett a baleset idején. Persze nem a katasztrófaturizmus miatt ajánljuk megnézésre a csatornát, hanem érdekesség gyanánt, hiszen nem csak „rossz fejekkel” vannak tele a videói. Készít negyedórásakat, melyek mintegy összefoglalják a napjait-heteit, illetve feltölt néhány másodperceseket is a „legszebb” momentumokról. Nem csenget, hanem „Ring-ring”-felkiáltással jelzi, hogy közeledik. A követői közül pedig sokan felismerik az utcán, és ugyanígy, védjegyévé vált „kifejezésével” köszönnek neki. Az arcát sosem látjuk, hiszen fejkamerát használ, de a hangját halljuk, és az tuti, hogy jó humora van.

Borítókép forrása: Youtube