Barion Pixel Újabb hivatalos előzetes érkezett a Vaják második évadához – Coloré

Újabb hivatalos előzetes érkezett a Vaják második évadához

2021. 10. 30.

Szűk két hónap és újra láthatjuk a Vajákot, vagyis Ríviai Geraltot kardforgatás és morgás közben, szörnyek és varázslók kereszttüzében-

A 2019-es első évad óriási sikere (76 milliós megtekintés) után nem volt kérdés, hogy a Netflix berendeli a Vaják-könyveken alapuló fantasy-sorozat második etapját, mi több, idén szeptemberben az a hír is megérkezett, hogy harmadik évadot is kapunk majd a fehér hajú szörnyvadász kalandjaiból. De ne szaladjunk ennyire előre – tegnap jelent meg a második évad előzetese:

A főszerepben ismét a Henry Cavill által alakított Ríviai Geralt áll majd, mellette pedig Anya Chalotra és Freya Allan, vagyis Vengerbergi Yennefer és Cirilla is központi helyet foglalnak el. Szörnyekből, mítikus lényekből, harcból, mágiából és vérontásból nem lesz hiány az előzetest elnézve, aminek a zeneválasztásán mondjuk kicsit felvontuk a szemöldökünket. Az első évad színészei mellett új arcok is feltűnnek majd, Geralt mesterét, Vesemirt Kim Bodnia (Killing Eve) alakítja majd, és szerepet kapott még a Vajákban Kristofer Hivju – akit a Trónok harca rajongók Tormundként zártak a szívükbe – valamint a Bridgerton Lady Danbury-je, Adjoa Andoh is. A történet ott folytatódik, ahol közel két éve elengedtük a kezét, Ciri és Geralt találkozása után. A vaják igyekszik majd gondját viselni a magára maradt királylánynak, és eljuttatni őt Kaer Morhenbe, ahol utóbbi megtanulhatja majd használni képességeit és természetfeletti erejét. Az utolsó képkockák pedig Kökörcsin visszatérését ígérik, ami nagy megnyugvás sok rajongónak azok után, hogy ő és Geralt hogy váltak el az előző évadban.

A második évad december 17-én érkezik majd a Netflixre, készítsétek a popcornt!

Borítókép forrása: Youtube