Barion Pixel Egy sorozat repíthet vissza bennünket Harry Potter világába – Coloré

Egy sorozat repíthet vissza bennünket Harry Potter világába

2023. 04. 05.

A Harry Potter-széria nem ért véget, ugyanis tárgyalásokat folytatnak egy, a Roxfort falai között játszódó sorozatról. Bár a készítők még nem állapodtak meg, jó esély van rá, hogy sokunk álma válik valóra azzal, hogy újra a varázsiskola falai között zajló történeteket nézhetjük.

A Harry Potter senki számára nem ismeretlen, hiszen aki nem látta az olvasta, aki nem olvasta, az hallott róla. Érthető hát az izgalom, a hír hallatán, miszerint a Warner Bros. és a HBO Max arról tárgyalnak, hogy újra kinyílhatna a Roxfort ajtaja a diákok előtt. A könyvsorozat szerzője, J. K. Rowling nagyon lelkes az ügyben, sőt, producerként is beszállna az epizódok készítésébe!

Amit a Harry Potter-sorozatról tudni lehet

Egyelőre nincsenek konkrét információk, de az tudható, hogy a történeteket az egyik könyv alapján írják meg. Eszerint a fő irányon túl újabb szálak lesznek, amik a könyv főbb motívumaival párhuzamosan zajlanak. A készítők remélik, hogy a sorozattal még mélyebbre áshatnak Harry Potter világában.

Egyelőre nem tudni, hogy a nyolc film főszereplői, Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint valamilyen módon visszatérnek-e, illetve hogy terveznek-e velük az írók. Ebbe a hírek szerint Rowlingnak sincs beleszólása, ugyanis ő arra fog ügyelni, hogy a történet kerek, egész legyen.

Forrás: Collider.

Nyitókép forrása: IMDb