Barion Pixel Kukkolók, vajákok és királynők – Ezeket a Netflix sorozatokat várjuk a legjobban 2023 első felében – Coloré

Kukkolók, vajákok és királynők – Ezeket a Netflix sorozatokat várjuk a legjobban 2023 első felében

2022. 12. 31.

Ugyan a szolgáltatónál mostanában úgy hullanak a sorozatok, mint a legyek, a streaming platform tarsolyában 2023-ra is lapulnak újdonságok, illetve már futó produkciók folytatásai is. Nézzük, mely Netflix sorozatok ígérkeznek a legizgalmasabbnak a jövő év első felében!

Kaleidoscope (Január 1)

Mindjárt az év első napján köszön be az igazán érdekesnek beharangozott Kaleidoscope, melyben Giancarlo Esposito főszerepet játszik majd. A beszédes címmel ellátott Netflix sorozat epizódjait az általunk választott tetszőleges sorrendben nézhetjük majd meg – a részek mindenkinek máshogy jelennek majd meg – , annyi a lényeg, hogy – kézenfekvő módon –  a finálét hagyjuk majd a legvégére. A sorozat egy bankrablásos dráma, melyben főszereplőink a világ legbiztonságosabb széfjét akarják feltörni, és persze a csapatban az efféle produkciókhoz hasonlóan sokféle karakter megtalálható majd. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

Ginny és Georgia – 2. évad (Január 5)

Sokan be sem vallják, hogy szeretik a Ginny és Georgiát, egyfajta bűnös élvezetként hivatkoznak rá, nos nekik szólunk most, hogy a tragikomédia második évada nemsokára startol a Netflixen. Visszatér a szeretett anya-lánya páros, hogy még több galibát okozzon, csak most épp egy újabb városban. De vajon sikerül-e beilleszkedniük, vagy utoléri őket a múlt (mint szokta)? Néhány nap múlva kiderül.

Azok a 90-es évek-show (Január 19)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=jOpoPPIRtdQ&feature=emb_title

Aki imádta a Mila Kunis, Topher Grace és Ashton Kutcher főszereplésével készült Azok a 70-es évek-show-t két évtizeddel ezelőtt, annak van egy nagyon jó hírünk. Január közepén érkezik a sorozat spin-off-ja, Azok a 90-es évek-show címmel, mely Eric és Donna (Topher Grace, Laura Prepon) lányát, Leia-t fogja követni, aki nagyszüleinél (Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp) tölti majd nyarát. Feltűnnek majd a régi sorozat eredeti helyszínei is, például az ikonikus alagsor.

Lockwood & Co. (Január 27)

Egy könyvsorozat adaptációjaként forgatták le a Lockwood & Co. Netflix sorozatot, amiben két tini és egy fiatal látnok összeállnak, hogy egy szellemvadász ügynökséget hozzanak létre. A duó eredetileg Londonban és környékén akar természetfeletti lényekre vadászni és veszélyes lényeket elriasztani, de persze jön egy csavar, és valami olyanba nyúlnak, amibe nem kellett volna.

Te – 4. évad (Február 9)

Joe Goldberg, a sármos kukkoló, aki hullákat hagy maga után, amerre csak jár, ezúttal London felé veszi az irányt. Aki még nem nézte végig az első három évadot, az ha most belekezd, még felzárkózhat Goldberg tetteiből, hiszen a manipulátor nem minden szálat tudott elvarrni Amerikában, ahonnan épp menekül. A Gossip Girlből ismert Penn Badgley kiválóan alakítja a hátborzongató (és pszichopata) főszereplőt, aki mindent megtesz azért a nőért, akit kiszemel magának – ismétlem, mindent, még akkor is, ha az nem akarja.

Vaják – 3. évad 

Netflix sorozat witcher
Forrás: Northfoto

Pontos premierdátuma egyelőre nincs Henry Cavill utolsó megjelenésének (hiszen kreatív konfliktusok miatt a negyedik évadtól Liam Hemsworth veszi át a szörnyvadász Ríviai Geralt szerepét), de valamikor 2023 közepén érkezhet az újabb évad. Valószínűleg a hír miatt ez lesz a Netflix sorozat legnépszerűbb etapja, kérdés, hogy mely történetszálakat veszik át a könyvből, mi lesz Ciri és Yennefer sorsa és vajon méltó búcsút kap-e Cavill, mint fehér hajú Witcher. A harmadik évad forgatása már lezárult, így sokan nyárra tippelik az érkezését, mi is reménykedünk benne, hogy ha már megelőlegeztük neki a 2023 első feléről szóló cikkben való szereplést, akkor nem kell hónapokat várni az új kalandokra.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb kosztümös-romantikus sorozata a Bridgerton család volt, melynek már forog a harmadik évada. De addig is, amíg az újabb epizódokra várunk, Shonda Rhimes producer nem hagyja lankadni az érdeklődésünket, és elhozza nekünk jövőre az eredetiből ismert Sarolta királyné történetét egy nyolcrészes előzménysorozatban. Zsófia Sarolta brit királyné III. György felesége volt, akihez 17 éves korában ment hozzá és akinek tizenöt gyermeket szült. A sorozat az előzetes alapján házasságuk korai éveit dolgozza majd fel, és nagy eséllyel azt is, hogy hogyan került Sarolta az ország élére férje mentális betegsége miatt.

Forrás: Esquire