Barion Pixel Júniusban is a képernyők elé csalogat a Netflix: Chris Hemsworth-szel és Henry Cavillal is találkozhatunk a streaming platformon – Oldal 2 – Coloré

Júniusban is a képernyők elé csalogat a Netflix: Chris Hemsworth-szel és Henry Cavillal is találkozhatunk a streaming platformon

2023. 06. 01.

A tomboló nyár ellenére (vagy épp mellett) is újdonságokkal örvendeztet meg minket a Netflix streaming-szolgáltató: érkezik a Vaják harmadik évada, de Chris Hemsworth izmaiban is gyönyörködhetünk júniusban.

A kimenekítés 2. – Amikor Chris Hemsworth nem Thorként tér vissza a képernyőre

  • megjelenés: június 16. 

Ismét Tyler Rake bőrébe bújik Chris Hemsworth A kimenekítés második részében. Az Ande Parks, Joe Russo és Anthony Russo képregényén alapuló történet első részében Hemsworth egy életveszélyes küldetésen találta magát Bangladesben, ahol egy bebörtönzött indiai drogbáró fiát igyekezett megmenteni. 

Az első film zajos sikere után Hemsworth és a rendező, Sam Hargrave indokoltnak látták, hogy folytassák Rake történetét, mi több: a rajongók már az első film megjelenése előtt is óriási hatással voltak a párosra: Hemsworth eredetileg tervezett, film végi halálát ugyanis elnapolták a fanok követelése miatt. „Amikor 2020-ban megosztottuk a közönséggel a filmet és ők pozitívan reagáltak, tudtuk, hogy jól döntöttünk. A fogaskerekek szinte azonnal forogni kezdtek a fejemben, tudtam, hogy ezt a történetet folytatni kell!” – foglalta össze Hargrave az eddigi munkálatok tanulságait. 

Netflix június, Chris Hemsworth, Kimenekítés, Extraction 2
Kép forrása: Media Punch/Bauer-Griffin/Getty Images

A kimenekítés második részében Rake egy kegyetlen, grúz gengszter megtépázott családját igyekszik kimenekíteni a börtönből. Ugyan a történet kísértetiesen hasonlít az elsőre, Hargrave szerint ezúttal többletinformációkat is sikerült belecsempészniük a sztoriba: végre megtudhatjuk, hogyan jutott el Tyler Rake idáig, s hogy milyen terheket rótt rá az élet. 

Vaják 3. évad első etap – A főszerepben (utoljára) Henry Cavill

  • megjelenés: június 29. 

Rendkívül nyugtalanító időszakon mentek keresztül a Vaják című sorozat készítői az elmúlt időszakban, miután Henry Cavill távozását óriási viták és médiafelhajtás övezte. A színész élete Riviai Geraltként a végéhez közeledik, hiszen hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy kilép a sorozatból, hogy más projektekben vehessen részt. (A negyedik évadtól egyébként Liam Hemsworth veszi át a helyét.) 

Kevesebb fókusz jutott így a sorozat folytatásának pontos időpontjára és beosztására: a harmadik évadot ugyanis két részre osztva, júniusban és júliusban élvezhetjük a streaming szolgáltató oldalán. Utoljára merülhetünk el tehát Cavill Vaják performanszában, így bízunk benne, hogy a sorozat méltóképp búcsúzik majd attól a színésztől, akinek hatására az egész világ megszerette a fantasy-t. 

Black Mirror 6. évad – 4 év után újra elmerülhetünk a valóság kifacsart változatában 

  • megjelenés: egyelőre ismeretlen 

Hisszük vagy sem, közel négy éve annak, hogy a Netflix és a Black Mirror alkotói között parázs vita robbant ki a tulajdonjogokról. Mostanra szerencsére rendeződni látszik a probléma, hiszen júniusban érkezik a streaming szolgáltató oldalára a sorozat 6. évada. 

Noha már több, neves sztár is megerősítette részvételét a folytatásban, egyelőre nem tudni, pontosan melyik részekben találkozhatunk velük. A stáblista mindenesetre olyan nevektől hemzseg, mint Aaron Paul (Totál szívás/Breaking Bad),Salma Hayek (Frida), Ben Barnes (Árnyék és csont) vagy Anjana Vasan (Spider-Man: Idegenben). Ezidáig úgy tudni, hogy a Black Mirror hatodik évadát legalább ötrészesre tervezték: a Variety-nek nyilatkozó forrás szerint több résszel örvendeztetnek meg minket, mint az ötödik évadban, amely csak háromrészesre sikeredett. A sorozat hatodik évadát „Red Book”, azaz „Vörös Könyv” kódnéven forgatták. 

Forrás: WON.com
Borítókép forrása: Juan Navarro Gimenez/Getty Images