Barion Pixel Végre! Jordán Tamás elárulta, mikor választják meg a következő Nemzet Színészét Benedek Miklós helyére, mutatjuk a jelölteket! – Coloré

Végre! Jordán Tamás elárulta, mikor választják meg a következő Nemzet Színészét Benedek Miklós helyére, mutatjuk a jelölteket!

2024. 03. 28.

Amióta elhunyt Benedek Miklós, azóta a Nemzet Színészének kiválasztása is húzódik. Most úgy tűnik, hogy megvan az időpont. Erről beszélt Jordán Tamás.

Az egész országot megrendítette Benedek Miklós halála, de sokként érte a Nemzet Színészeinek csapatát is, mert így 11 főre csappant számuk vagyis választani kell, illetve kéne. Benedek januári halála óta ugyanis már közel 3 hónap eltelt, azonban új tagot még nem választottak.

Ki lesz a Nemzet Színészeinek új tagja?

Megszokott már, ha a csapat tagjainak élő sorából egy hölgy távozik, akkor új tagként egy nőt választanak és ugyanez vonatkozik a férfiakra is. Benedek Miklós távozásával tehát egy férfival fog a társaság.

Nemzet Színésze Benedek Miklós
Kép forrása: RTL

Az új tagot az elhunyt temetése után szokták kiválasztani, azonban ezt – eddig nem tisztázott okokból – Vidnyánszki Attila sérülése is befolyásolta, dacára annak, hogy Nemzeti Színház igazgatója nincs jelen a szavazásnál, nem befolyásolhatja azt, csupán a kiválasztott művészt értesíti a hírről.

Sokan már aggódva figyelik, hogy mi lesz ennek a történetnek a folytatása, amire most Jordán Tamás tett pontot. A Nemzet Színésze azóta már beharangozta, hogy jövő hétre biztosan kiderül, hogy ki lesz az új tag. Az erről szóló beszélgetés a Klubrádió oldalán meghallgatható.

Ki lesz az új Nemzet Színésze?

Konkrét jelölt lista nincs, de a közösségi oldalakat végigböngészve a legesélyesebb között tartják számon a rákbeteg Reviczky Gábort, Huszti Pétert, Mécs Károlyt, Gálvölgyi Jánost, Koncz Gábort, Harkányi Endrét és Balázs Pétert is.

Nyitókép forrása: TV2