Barion Pixel Mutatjuk mikor mutatják be a Demjén musicalt Ember Márkkal és Törőcsik Franciskával – Coloré

Mutatjuk mikor mutatják be a Demjén musicalt Ember Márkkal és Törőcsik Franciskával

2024. 05. 10.

Hamarosan érkezik a Demjén Ferenc zenei munkásságát bemutató musical, a „Hogyan tudnék élni nélküled?”, melynek a forgatási munkálatai már bőven zajlanak, és egy klip is napvilágot látott, amiben Marics Peti, Ember Márk, Brasch Bence, Kirády Marcell és Medveczky Balázs adják elő az énekes legendás, El kell, hogy engedj című slágerét.

Az El kell, hogy engedj című szám először 1980-ban jelent meg Demjén Ferenc V’Moto-Rock nevű zenekarának V’Moto-Rock II. című albumán.

A készülő romkom forgatókönyvét Kormos Anett és Goda Kriszta (Szabadság, szerelemCsak szex más semmiKaméleonBUÉK) írták, és Orosz Dénes (PoligamyComing outSeveled) rendezi. Két főszereplője Törőcsik Franciska és Ember Márk, de mellettük feltűnik Marics Peti, Kirády Marcell, Brasch Bence és Márkus Luca is a filmben.

Eddig ezt lehet tudni Demjén musicalről

A két idősíkon játszódó film történetében a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhősnő egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában. A levelekből egy magával ragadó szerelmi történet rajzolódik ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja barátnőivel a Balatonnál nyaral, és közös életét tervezi az apja által számára kijelölt és minden szempontból tökéletes vőlegényével. A lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival… és mindent elsöpör a szerelem.

273157815 485250609624435 7669699436272940157 N
fotó: Demjén Ferenc

Hogyan tudnék élni nélküled? című film december 12-én érkezik majd a magyar mozikba.