Barion Pixel Márciusban visszatér a sötét lovag – íme a The Batman előzetese – Coloré

Márciusban visszatér a sötét lovag – íme a The Batman előzetese

2021. 10. 17.

Még a koronavírus-járvány kitörése előtt derült ki, hogy Robert Pattinson fogja megformálni a DC egyik legkedveltebb szuperhősét Matt Reeves készülő filmjében.

Pattinson az Alkonyat-filmek, na meg a Harry Potter és a Tűz serlege tették fel a hollywoodi sztártérképre, azóta pedig többszörösen bebizonyította, hogy mennyire tehetséges színész. Mégis, sokan kételkedtek abban, hogy illik-e majd hozzá a komor igazságosztó szerepe, és vajon képes lesz-e meghatározó elődjei (Michael Keaton, Christian Bale és Ben Affleck) nyomába lépni. A forgatási fotók és a kedvcsináló videó aztán lassacskán eloszlatta a kritikus hangokat, tegnap pedig megérkezett a végső előzetes 2022 egyik legjobban várt képregényfilmjéhez:

„A félelem – eszköz. És mikor az a fény megjelenik az égen, nemcsak hívószó – figyelmeztetés is.”

Reeves készülő alkotásában csupa klasszikus, a képregényekből (is) ismert figura tűnik fel, például Selina Kyle, a Macskanő (Zoe Kravitz), Rébusz (Paul Dano), a Pingvin (a felismerhetetlenre maszkírozott Colin Farrell), és persze Arthur Pennyworth (Andy Serkis) és James Gordon (Jeffrey Wright). Nem eredettörténetről van szó, viszont a fiatal, önmagát kereső, Bruce Wayne körül forog majd a sztori, és a Rébusz megjelenésével Batman felderítői, nyomozói képességeit is láthatjuk majd. Persze közelharcból, robbanásokból, újragondolt Batmobilból sem lesz hiány, és már ebből a két és fél percből is kiderül, hogy ez a karakter merőben más lesz, mint a Christopher Nolan vagy Zack Snyder filmjeiben látott.

A The Batman 2022. március 4-én debütál majd a mozikban.

Borítókép forrása: IMDB