Barion Pixel Hivatalos: Az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson apa lesz – 31 éves szerelme árulta el a hírt – Coloré

Hivatalos: Az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson apa lesz – 31 éves szerelme árulta el a hírt

2023. 11. 20.

A színésznő a Corona Capital Fesztiválon készült vasárnapi TikTok-videójában árulta el, hogy Robert Pattinson gyermekét hordja a szíve alatt.

Robert Pattinson és Suki Waterhouse 2018 óta alkotnak egy párt, a két színész kapcsolata pedig most nagy fordulóponthoz érkezett. A 31 éves Suki hetek óta tartó találgatásoknak és pletykáknak vetett véget a hétvégén, mikor viccesen ismerte el, hogy ő és a 37 éves Alkonyat sztár gyermekáldás elé néznek.

Arra gondoltam, hogy ma valami csillogót veszek fel, hogy elvonjam a figyelmet valami másról, ami foglalkoztat mostanság.

– mondta az énekes, miközben hátrébb tolta rózsaszín szőrmés kabátját, hogy a hasa látszódjon.

A tömegből hangos éljenzés tört ki, mire a Daisy Jones & The Six színésznője azt mondta, ezek szerint nem biztos, hogy sikeres a figyelemelterelés. Ezzel a kis jelenettel adta hírül, hogy a szóbeszéd igaz.

Waterhouse egy testhezálló, világos lila miniruhát viselt, amelynek alján csillogó, arany szegély díszítés volt. A ruhához csillogó, térdig érő aranyszínű csizmát párosított, hogy teljes legyen a különleges szett és az előadás összképe. A kabátot félretolva egyértelműen látszott a gömbölyödő pocak. Suki az év elején, februárban a The Sunday Times-nak beszélt Robert Pattinsonnal való kapcsolatáról.

Robert Pattinson
Forrás: Jeff Kravitz/Getty Images

A minap két szabadnapom volt, és nem kérdés, hogy azonnal visszamegyek hozzá. Aztán ő jön ki pár napra. Igyekszünk kevés időt távol maradni egymástól. Megdöbbentő számomra is, hogy már majdnem öt éve ennyire boldog vagyok valakivel. Mindig izgatott és boldog leszek, ha megjelenik a neve a telefonon, legyen az sms vagy hívás.

– mondta a brit szépség, aki korábban Bradley Cooper barátnője volt.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Alberto E. Rodriguez/Getty Images