Barion Pixel Robert Pattinson egy új oldalát mutatta meg: bútort tervez – Coloré

Robert Pattinson egy új oldalát mutatta meg: bútort tervez

2023. 11. 16.

A rossz emlékek arra sarkallhatnak, hogy a jelenben tegyünk azért valamit, hogy mások ne tapasztalhassák azt meg, amit mi. Robert Pattinson egy kanapét tervezett és erre jó oka volt.

Az Alkonyat-filmsorozatból ismert Robert Pattinsont gyerekként vonzotta a színészet és 15 évesen már egy színtársulat tagja volt. Emellett pedig modellkedéssel is foglalkozott. Mára hírnevet szerzett magának, de volt egy féléves időszaka, amikor nem volt könnyű az élete.

Volt idő, amikor körülbelül hat hónapig az egyetlen bútorom egy felfújható csónak volt, amely kanapémként, ágyamként és étkezőasztalként is szolgált. Nagyon szerettem, de sok hátproblémát okozott.

Robert Pattinson
A színészkedés és a modellkedés mellett szabadidejében bútort tervez / Kép forrása: Pascal Le Segretain / Staff / Getty Images

Robert Pattinson megtervezte

Ez a kényelmetlen – a szó szoros értelmében véve – emlék vezérelte arra, hogy bútort tervezzen. Kezdetben csak firkálgatott és szabadidejében bútorokat tervezett, de ez mára annyira kinőtte magát, hogy Nicole Gordon tervezővel közösen keltették életre a dizájnt, amelyről így nyilatkozott:

Rob szeretett volna egy olyan darabot, amelybe bele lehet fészkelni az olvasást, de emellett elég erős és stabil volt ahhoz, hogy többen leülhessenek egy partin.

A 2 méter 70 cm hosszú kanapé fül alakra hasonlít a leginkább, fehér vászonbársony borítást kapott.

A színész elmondta, hogy tervezései során minden bútornak megvolt a maga eltúlzott, túlméretezett eleme és ez a megvalósított kanapé esetében sincs másképp. De éppen az a funkciója, hogy kényelmes ágyként is szolgálhasson, valamint egy parti során többen kényelembe helyezhessék magukat.

Nyitókép forrása: Alberto E. Rodriguez / Stringer / Getty Images