Barion Pixel Marcelito Pomoy hihetetlen hangjától lesz hangos Budapest – ekkor érkezik a világhírű sztár – Coloré

Marcelito Pomoy hihetetlen hangjától lesz hangos Budapest – ekkor érkezik a világhírű sztár

2024. 01. 25.

A nemzetközi sztár, Marcelito Pomoy, május 24-én érkezik Budapestre, méghozzá azzal a céllal, hogy nemcsak hangjával, hanem egész lényével magával ragadja a magyar közönséget, amelyet élő zenekar és csodálatos LED látványvilág tesz még felejthetetlenebbé.

Marcelito Pomoy, a világhírű filippínó énekes, rendkívüli képességeivel olyan műsorokban is találkozhattak a rajongók, mint a „Filipino Got Talent” és az „American Got Talent”. Marcelito zseniális szereplései, illetve az általa magával ragadóan előadott női és férfihangok közti könnyed váltás világszerte nagy sikert aratott, amelynek köszönhetően ma már teltházas koncerteket ad.

Marcelito Pomoy
Forrás: Trae Patton/Getty Images

A különleges koncert a budapesti Tüskecsarnokban kerül megrendezésre, mely gyönyörű megjelenéséről és hangulatáról is ismert. Az egyik legjobb élő zenekar kíséretében pedig Marcelito a következőt üzente a rajongóknak és a koncertre érkezőknek:

Megtiszteltetés számomra, hogy része lehetek ennek a fantasztikus projektnek és együtt dolgozhatok a Koncertpromo.hu-val. Alig várom, hogy megoszthassam a zenémet a budapesti közönséggel, és egy olyan estet teremthessek, amely megérinti majd a szívüket és felejthetetlen emléket hagy.

Marcelito Pomoy tehát május 24-én lép fel Budapesten, a Tüskecsarnokba, ahova a koncertpromo.hu oldalán lehet jegyet vásárolni.

Borítókép forrása: Trae Patton/gettyimages