Sofía Vergarát igazmondásból tesztelték a színpadon. Howie Mandel elgurította a pirulát

2023. 09. 15.

Igazat mondani a legegyenesebb út, ráadásul nem kell észben tartani a hazugságot sem. Vajon a hazugságvizsgáló mindent kinyomoz? Az American’s Got Talent színpadján tesztelték a bírák Sofía Vergarát.

A hazugságvizsgáló tesztelésére a színpadra szólították – a zsűri társak egyöntetűen a Modern család sztárját választották erre a szerepre – Sofía Vergarát. Kissé vonakodva, de vállalta a kísérletet. Amikor már minden készen állt a vizsgálatra Howie Mandel „támadt rá” egy kérdéssel, miszerint bárki is, aki a nézőtéren és egyáltalán a helyszínen van, érdekel-e valakit a művésznő?

Döbbenet
A színésznő arcára kiült a döbbenet, majd elhagyta a színpadot / Kép forrása: NBC / Contributor / Getty Images

Sofía Vergara arcára kiült a döbbenet

Mandel arra utalt, hogy a Vergara körül most nagy a fennforgás, amióta bejelentették férjével, Joe Manganiellóval, hogy véget ért a kapcsolatuk, a házasságukat felbontják.

Az 51 éves színésznő megdöbbent arckifejezésén túl azzal is jelezte nemtetszését, hogy letépte magáról az eszközt és lesétált a színpadról. Augusztusban már viccelődött Mandel a színésznő szingli státuszán, amelyet akkor még viccnek fogott fel.

Nemcsak Sofía Vergarának nem volt ínyére a tréfa, de a közönség, de Terry Crews sem értékelte a Mandel megnyilvánulását. Természetesen a közösségi médiára is hatással volt a jelenet és ízléstelennek vélték Howie viccét, aki nem gondolta, hogy ezzel a kérdéssel (nem szándékosan akarta bántani zsűritársát) ekkora lavinát indít el.

Nyitókép forrása: NBC / Contributor / Getty Images