Barion Pixel Sofía Vergara válik – 7 év házasság lesz a múlté – Coloré

Sofía Vergara válik – 7 év házasság lesz a múlté

2023. 07. 18.

Sofía Vergara már az 51. születésnapját is férje és jegygyűrűje nélkül ünnepelte Olaszországban.

Sofía Vergara és Joe Manganiello hét év házasság után külön utakon járnak. Mint mondták:

,,Meghoztuk a nehéz döntést, és elválunk. Mint két ember, akik nagyon szeretik és törődnek egymással, udvariasan kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását ebben az időszakban, miközben életünk ezen új szakaszában navigálunk”.

A különválásuk híre nem sokkal azután érkezett, hogy a Modern család színésznőjét Olaszországban látták, amint barátaival ünnepli 51. születésnapját. Férje nem volt jelen az ünnepségen, de az Instagramon megosztott egy születésnapi köszöntőt, amelyben feleségét ünnepelte: ,, Boldog születésnapot Sofía!!!” – írta egy fotó mellé, amelyen Vergara egyik korábbi születésnapját ünnepli a pár.

Sofía Vergara házassága

Vergara és Manganiello 2015 novemberében házasodott össze a floridai Palm Beachen. Amikor 2022-ben a hetedik évfordulójukat ünnepelték, megosztottak pár fotót az esküvőjük napjáról, köztük egy felvételt, amelyen a fogadalmat tesznek és táncolnak. Akkor még a posztot a ,,szeretlek” szó és egy piros szív követte, így senki nem gondolta, hogy válás lesz a románc vége.

Sofía Vergara férje nélkül töltötte 51. születésnapját / Kép forrása: MEGA / Getty Images
Sofía Vergara férje nélkül töltötte 51. születésnapját / Kép forrása: MEGA / Getty Images

2020 augusztusában Manganiello azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, jól döntött, amikor feleségül vette a színésznőt: ,,Elég hamar biztos voltam benne, hogy megbízhatok benne, és ő is tudta, hogy ő is bízhat bennem” – mondta kapcsolatukról az ötéves évfordulójuk előtt. ,,Mindketten olyan emberek vagyunk, akik képesek vagyunk a másik embert saját magunk elé helyezni. Az ő kívánságai fontosabbak, mint a sajátjaim, és ő is képes ugyanerre. Ha ezt valakiben megtalálod, nem engeded el”.

A Modern család sztárja magányosan tengeti hát a napjait, de remélhetőleg hamar újra rátalál a boldogságra!

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images